Sanctiuni pentru spam

Ca tot sunt adanc bagat in treaba cu spamul ( lol ) sa va mai dau si o stire mica legata de spamul prin internetul romanesc. Ziua ne informeaza ca:

Comunicarile comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice (spam) vor fi amendate prin inca opt sanctiuni in valoare de 9000 lei si o amenda pentru nefurnizare de informatii in valoare de 1000 lei, a anuntat, miercuri, Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANRCTI), conform Ziare.com.
Firma de recuperare credite Urban si Asociatii a primit, in martie 2008, prima amenda din Romania pentru spam prin posta electronica din partea ANRCTI. In 2007, Vodafone a fost primul operator local amendat pentru spam pe telefonul mobil de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
Autoritatea de reglementare a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei (aceasta din urma a fost luata de firma Ghizbi din Bucuresti, potrivit reprezentantilor ANRCTI) pentru comunicari comerciale nesolicitate prin e-mail.
ANRCTI a amendat Managementproiect din Targu-Jiu, Curtea Veche Publishing din Bucuresti, Elitech Mit din Oltenita, E-Student Consult din Bucuresti, Chris&Chris Solutions Co din Bucuresti, Ghizbi din Bucuresti si doua persoane fizice din Bucuresti.
Si firma Westfloor Profesional din Bucuresti a fost sanctionata cu amenda in cuantum de 1.000 lei pentru ca nu a furnizat informatiile solicitate de ANRCTI.

Asa le trebuie ba la ‘ spamangii ‘ astia, sa-i arda ! …. nu ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.