Sunt sabotat

Ieri pe la 5 p.m. nişte becuri din modemul super tehnologizat de la UPC s-au oprit. Odată cu ele şi internetul, nasol. Am stat un sfert de ceas să tot resetez modemul şi să dau Repair la conexiune apoi mi-am băgat picioarele şi am plecat de acasă. Revin după ora 11 …. modemul tot mort, ce porcărie ! Ştiam că suportul tehnic de la UPC e non stop, dar de fapt doar era, că acum nu mai e, s-au mai şmecherit şi ei. M-am mai chinuit puţin şi apoi am lăsat-o baltă şi mi-am văzut de alte treburi, deşi nu prea aveam.

Azi mă trezesc la 9 gata să sun la UPC, sun … răspunde o gagică, ce tare, am ajuns să-mi facă femeile internetul. Aproape.  S-a chinuit să îşi dea seama cine sunt şi de unde sun, apoi a încercat să reseteze modemul ăsta de lemn … nu prea i-a reuşit nici asta. Cică modemul se blochează şi nu se poate sincroniza. Deşi părea naşpa treaba a zis că se rezolvă, dar numai mâine între 8 şi 12 că în rest, azi şi maine sunt ocupaţi baieţii. CUM BĂ ? Îmi trebuie programare ca să vină să îmi facă netu’ să meargă ?! M-a programat şi pe ziua următoare, de parcă mă duceam la doctor. M-am dus şi la sediu la UPC şi mi-am mai făcut o programare, de la 12 la 6, în caz că o ratez pe prima.  Mă gândeam că poate îi programez şi eu pe ei cu plata, sunt ocupat în următoarele 3 – 4 luni, vă programez pentru ianuarie 2009 între orele 4 şi 6 dimineaţa şi atunci mă duc să plătesc, până la urmă sunt 1 om, nu o firmă întreagă deci e normal să fiu mai ocupat.

Până la urmă m-am pus şi am despicat firele de sub masă să văd de ce n-are semnal modemul şi am reuşit să fac mizeria asta de internet să meargă.

Să văd cu ce poveşti mai vin mâine şi inginerii upecişti … dacă or veni măcar.

2 comentarii la Sunt sabotat

  1. Cam aşa era şi la Astral Telecom înainte însă parcă veneau mai des şi erau mai umani, parcă îşi cereau scuze dacă întârziau. Acuma… poţi să-ţi bagi p.. în ei că tot nu vin.
    PS! Era şi la Astral în ciuc ceva gagică care era intr-adevăr bună şi le avea cu din astea cu rutari/modemuri şi în plus şi cu linux-uri :)

  2. Pingback: Probleme tehnice » Teniescu's blog

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.