Elevă + profesor = sex

Într-un oraş mic, într-o ţară cam ca România, pe planeta Marte se întâmplă nişte chestii între o elevă şi un profesor.

Cum ăştia de pe Marte au nume complicate, pe elevă o să o numim eleva A şi pe profesor profu’ B. Eleva A, e aproape o elevă ca oricare alta, doar că e puţin mai curvă. Profu’ B e şi el un profesor normal, tânăr şi de treabă, cu fetele mai mult.

Acolo pe Marte, eleva A e gagica lui profu’ B. Pentru ea probabil e bine, se pune bine cu un profesor, mai ia un zece acolo şi are parte şi de acţiune de la cineva mai mare. Tare, nu ? Pentru profu’ B, probabil că e la fel de bine, are gagică tânără şi curvă, iar cum e elevă de a lui … o mai şi poate şantaja cu câte ceva sau măcar o face să se gândească de 2 ori înainte de a face sau nu ceva.

Ce se întâmplă între ăştia doi se ştie, ştie toată lumea, dacă şi eu de pe Pământ am auzit ce se întâmplă pe Marte vă daţi seama cam cat de multă lume ştie. Deci dacă ştie toată lumea atunci probabil că şi conducerea şcolii respective ştie despre ceea ce se întâmplă între cei doi. Şi dacă se ştie care e şmenul … de ce nu se iau măsuri ? Nu mă gândesc să îl dea afară pe profu’ B sau pe eleva A, dar aş zice că nici aşa nu e bine. Poate un mic sfat care să ajute la terminarea relaţiei.

Păi de ce nu e ok ca eleva A să facă sex cu profu’ B ? Păi într-o parte le predă, îi învaţă una şi alta, o grămadă de campanii antifumat, dacă îi prinde că fumează în spatele şcolii le scad notele la purtare, o încercare de educare, dar pe cealaltă parte profu’ o fute pe elevă, eventual după ce îi ia ţigările şi îi zice că nu e bine să fumeze.

Deci nu sună ca porcu’ ? Ăia care îţi educă fata ţi-o şi fut, all in one. Adică mai bine cu profesorul, acasă la el, decât cu cine ştie ce golan în vreun parc, nu ? Poate ajunge învaţământul de pe Marte la un alt nivel … sau poate se duce la fund.

Dar să fim fericiţi că cele de mai sus se întâmplă pe Marte în timp ce noi trăim pe Pământ.

Oare avem şi noi aici pe Pământ cazuri de genul acesta ?

10 comentarii la Elevă + profesor = sex

  1. No asa imi place de tine ..
    Nu poti folosi netu ca sursa de informatie, etc si trebe sa incepi sa gandesti si tu putin ca sa scrii un post despre chestii generale
    Bravo ba :D

  2. pai cre ca asta se face la pregatire!fiecare e bucuros ca va capata ceva:D

  3. parca ar fii un film porno ieftin :))

  4. @otto: da’ nu e poveste din nici un film, e real. ii stiu pe “actori”.

  5. mi-am dat seama ca-i stii dar e treaba lor ce fac..nu cred ca tre` sa te bagi..te-a enervat sau iti place tipa ?

  6. @t3mb3: cred ca ai trecut putin pe langa ideea din post.

  7. daca si ele vor…… ce vreti sa faca si saracul profesor…… sa se opuna

  8. :)) bai tenie actiunea se petrece cumva in ciuc??

  9. Ete scârț! Dar dacă era un băiat cu o profesoară? :-)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.