Solicitări de prietenie pe Hi5

Nu se putea să lipsesc de pe Hi5. Adică de ce aş lipsi ? Am vreo 2 conturi pe Hi5, fiecare cu câteva poze cât se poate de normale.

E un fel de modă să ai mulţi friends, multe comment-uri, fives şi alte mizerii. Deci cât mai multe, fără număr şi fără serie, nu contează ce zice, că zice de bine sau de rău în comentariu. Bă, da’ să zică ceva acolo, să conteze la numărătoare. Să zicem că pe aia cu comentariile şi cinciurie o mai întelegem, să pară omu’ popular, că doar nu e vreun anonim, trebuie să îi fie răsplătit efortul cu care a făcut pozele cu vreo maşină parcată sau nişte haine împrumutate. Nu-i aşa ?

Dar de ceva vreme încep să am o problemă pe Hi5. O grămadă de solicitări de prietenie, am vreo câteva sute de oameni la care nu le-am dat accept … şi nici n-o să le dau. De ce ? Unu: sunt nişte cocalari; doi: n-am nici o treabă cu ei, nu îi cunosc. De aici vine şi întrebarea: De ce vor să aibă cocalarii în lista de prieteni necunoscuţi ? În caz că erau fete mergea, era ok, dar pe mine mă adaugă la Friends o grămadă de cioare, când mă uit la profilul lor ca să văd ce e cu ei … ce văd ? Localitate: Strehaia ! Hai bă las-o jos. Ce vreţi de la mine ? Crezi că vreau să apar în list de prietenari lângă sute de ciorisme ? Nu !

Băi cioarelor, terminaţi bă odata cu prostiile, că vă şi văd cum fugiţi cu Hi5-ul în spate. La următorul cocalar care trimite solicitări de astea aiurea o să îi trimit şi eu nişte înjurături … după ce îl intreb motivul pentru care vrea să fie prietenar cu mine pe reţelele astea sociale.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.