Ce cadouri vor copiii

Am zis eu bine când am zis că odată cu trecerea timpului, copiii devin din ce în ce mai proşti. Am observat asta şi prin şcoli şi cum o ard ei prin baruri deşi nu au cerneala uscată pe buletin, în cazul fericit în care, printr-o minune, au buletin. Ca să nu mai zic că nu au auzit încă de liceu, dar sunt utilizatori profesionişti de alcool şi ţigări.

Mă uitam azi la ştirile de la ora 1 la ProTV şi acolo erau câţiva pui de oameni care ziceau ce cadouri vor. Aveau probabil undeva între 5 şi 7 ani, dar gândurile lor m-au cam uimit. Era un copil d-ăsta care vroia un aparat de sudură, am mai auzit ceva de un ochi bionic şi altul, dar ăsta nu era la ştiri ci la emisiunea aia cu Busu care e îmbrăcat în Moş Crăciun, vroia o maşină de gunoi cu tot cu tomberoane, păi ce să fac el cu maşina de gunoi dacă n-avea tomberoane ?

Reveniţi-vă, astea-s cadouri ? Unde sunt maşinuţele şi păpuşile ? E ceva ce prosteşte oamenii încă de mici, ori televizorul ori internetul folosit la vârste fragede.

9 comentarii la Ce cadouri vor copiii

  1. eu stiu de cand eram eu kinder..ca nu vream decat o masinutza de craciun:D

  2. o masinutza de jucarie…

  3. Eu inca mai vreau masinute chiar daca am aproape 24 de ani :))

  4. mai nasol e cand ajungi asa mare si nu prea mai ai dorinte …

  5. Nici televizorul nici internetul. De ce daţi vina pe internet ? Eu consider că cel mai mare vinovat pentru prostia din ce în ce mai accentuată de care dau dovadă “oamenii la vârste fragede” este ANTURAJUL!

  6. Ochi bionic si aparat de sudura =)) OMG
    copii astia cre ca au fost culesi special =))

    Cel cu masina de gunoi cred ca o vroia de jucarie, si eu cand eram copil eram fascinat de cele mai banale lucruri

    Si poate aparatu de sudura io fi trebuit lu tata-sau si copilu s-a gandit sa faca un bine :)) scuze dca poti tu sa unesti comentariile

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.