Microblogging de la Yahoo! – Meme

Am văzut acum câteva zile ceva linkuri care duceau spre Meme şi mi-am lăsat şi eu emailul acolo, să mă invite când o da drumu’ la şmecherie. Azi a venit şi emailul cu invitaţia.

Yahoo! Meme
Yahoo! Meme
Yahoo! Meme
Yahoo! Meme
Yahoo! Meme
Yahoo! Meme

Bănuiesc că se vede asemănarea cu Twitter, în mare parte Meme copiază tot ce e bun pe Twitter şi aplică la ei. N-am observat să zică undeva despre limitarea textului, tweet-uri lor pot avea o lungime de până la 2.000 de caractere fără nici o problemă, apare un mesaj de eroare doar dacă lungimea mesajului depăşeşte 2.000 de caractere.

Conţinutul mesajelor e împărţit în text, foto, video şi audio. La text avem limita de 2.000 de caractere, fotografiile se pot uploada direct acolo sau se pot da linkurile fotografiilor, iar la video şi audio se poate da doar linkuri. Pentru videouri merg linkurile de pe YouTube şi Vimeo, însă la audio se pot trimite doar linkurile către fişiere .mp3. Cel puţin aşa apare pe pagina. Pentru video, audio şi foto există posibilitatea de a ataşa şi o descriere sau un text. Cam ca pe TwitPic.

Din câte am văzut, la mesajele de pe Meme nu există Reply, a fost înlocuit cu Comment, la fiecare mesaj se pot lăsa comentarii, tot ceva în genul reply-urilor, dar structurate într-un alt fel.

Al meu Meme îl găsiţi aici.

LE: Observ că am 3 invitaţii de oferit, aşa că eventualii doritori să se afirme.

2 comentarii la Microblogging de la Yahoo! – Meme

  1. Au inceput sa se copieze si la cel mai inalt nivel.. e greu sa fii original in ziua de azi..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.