… şi-a dispărut comisionul

Sâmbătă seara mi-au apărut 2 comisioane pe eMag ProfitShare: 1 comision pentru un mouse de vreo 50 RON şi 1 comision pentru un laptop care costa puţin peste 2.000 RON. Comisionul pentru mouse era destul de mic, ieşea undeva pe la 1,5 RON, însă eu mă bucuram cât de cât pentru comisionul de la laptop, 60+ RON.

Ambele comisioane au fost în aşteptare până duminică seara, apoi comanda de la mouse a fost finalizată, şi mi-a intrat comisionul, şi comanda de la laptop era tot în aşteptare. Am mai intrat luni să văd ce s-a întâmplat pe acolo şi comanda tot în aşteptare era, dar până la urmă, spre marţi, a dispărut de acolo. Nu mai apărea deloc comanda, nici în aşteptare, nici finalizată şi nici anulată. Păi atunci unde e comanda? În ce stare era dacă nu era nici una din cele trei?

Nu vreau să îi acuz de ceva pe cei de la eMag atâta timp cât nu ştiu ce s-a întâmplat, dar se pare că sistemul lor mai are găuri de vreme ce dispar unele comisione fără nici o explicaţie. Eu sper că n-a fost nimic altceva acolo sau sper că a fost anulată comanda şi atât, fără vreo intervenţie din partea cuiva. Că dacă s-ar întâmpla vreo 2-3 faze de genul ăsta atunci deja o să pară ţeapă tot sistemul şi lumea şi-ar băga picioarele.

Update: da, deci eMag merită un 10 pentru seriozitate. Azi dimineaţă pe la 10 şi ceva m-a sunat cineva de la eMag să-mi explice cum stă treaba: omul care a comandat laptopul îl vrea în rate şi n-are toate hârtiile şi din cauza asta mai durează ceva vreme.

Apoi am stat şi m-am gândit şi am zis … “wow!”. Au citit pe blog şi m-au sunat să mă lămurească, tare! Alţii nu se oboseau să mă sune când vroiam să cumpăr de la ei, dădeau un email în bataie de joc şi aia era.

6 comentarii la … şi-a dispărut comisionul

  1. Probabil ca inca nu au ajuns la un nivel in care sa isi respecte afiliatii. La un moment dat probabil ca vor introduce si detalii care se explice cauza.

  2. Informatiile afisate in sectiunea de rapoarte sunt valabile pentru perioada de raportare selectata. Daca o sa alegi “Toata perioada” o sa vezi si comisionul pentru notebook. Acesta este inca in asteptare, deoarece clientul doreste achizitionarea produsului prin rate online, si acest proces dureaza mai mult.

    Succes in continuare si la mai multe comisioane “verzi” :)

  3. Era chiar aiurea daca nu primeai comisionele . Pe mine unul nu ma tenteaza deloc sa lucrez cu site=uri de marketing din Romania , pentru ca in proportie destul de mare sunt scamuri .

  4. Desi si blogul e bun la ceva :)

  5. Sistemul ProfiShare este o mara mare mare mare… prosteala pe fata, tu te-ai bucurat la 61,5 ron dar le-ai facut recalma de peste 2000 euro, si acum intrebare: Ti- se pare echitabil? Si mai e ceva, ce se intampla cu cei care vad bannerul dar intra a doua zi direct pe site, fara ati mai creea tie previlegii

    Emag castiga vizite, expunere, back link, brand awareness, clienti si bani iar tu 61,5 RON nenorociti.
    I mai gandeste-te daca este in regula.

  6. Naspa. Eu chiar ma gandeam sa le folosesc sistemul.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.