Inglourious Basterds (2009)

Am aşteptat mult timp să văd filmul. Toată lumea zicea că e mişto, că rupe, că e cel mai tare … şi aşa mai departe. Oare sunt singurul care n-a rămas cu gura căscată după ce a văzut filmul?

Filmul n-a fost rău, asta cu toate că a avut câteva faze destul de bolnave şi destule momente plictisitoare în care nu se întâmpla chiar nimic. Probabil că fără Christoph Waltz, Mélanie Laurent şi Brad Pitt filmul ar fi fost doar “un alt” film cu evrei, război şi nazişti, dar ăştia trei actori chiar au făcut minuni prin felul în care au jucat.

Două ore jumate nu e puţin cam mult? Eu de obicei nu am răbdare la filme aşa lungi, mai pun pauză, mai arunc un ochi pe net, că altfel nu rezist. Oare câţi oameni s-au plictisit la film? Sau cât de tare?

IMDB: Inglourious Basterds (2009)
CinemaR: Ticăloşi fără glorie (2009)

10 comentarii la Inglourious Basterds (2009)

  1. si eu sunt dezamagit de el, tine si mult si e plictisitor, ma rog eu am vazut doar inceputul :D, oricum nu se compara cu 2012 care tine la fel de mult

  2. Man, se scrie gura cascata nu gura cascat, editeaza te rog.

  3. filmul e frumos, mie mi-a placut, are tot ce trebuie…putea fi ceva mai comprimat si in felul asta il faceau mai intens ;)

  4. eu am avut indrazneala sa emit pe la munca o parere identica cu a ta, s-au uitat la mine ca la un cioban analfabet venit din varf de munte :)
    ce ti-e si cu cultura asta …

  5. =)) C.i, daca nu ai rabdare sa vezi filmul cap-coada fara intrerupere, de ce va mai jucati dea criticii pe aici? :D

  6. La Tarantino fie iti plac toate filmele, fie nu-ti place niciunul. Cam asa ar fi regula. Cand am vazut prima oara Pulp Fiction aveam 15 ani si am ramas scarbit. L-am revazut de curand si a devenit unul dintre filmele preferate. Printre ele se numara si Inglorious Basterds. E genul de film apreciat de critici, care aspira premiile importante. Fanii American Pie si 2012, mai bine revad American Pie si 2012, decat sa vada astfel de filme.

  7. Aceeasi treaba am patit-o si eu. Lumea in jurul meu spunea ca e un film extra mega etc. Dar nu e cine stie ce. E un film bun, dar nu pe masura zvonisticii din jurul sau

  8. chiar este un film extra mega etc. Daca tu spui ca nu este asa nu inseamna ca ai dreptate si bine inteles nici criticii cunoscuti daca spun ca este super, mega, etc. ,nu inseamna ca ei au dreptate,dar tu ce zici,eu pe cine as crede, pe tine sau pe ei? :D Si oricum,am vazut si eu filmul,si sunt de acord cu cei care spun ca e mega,super,extra film… daca tot ai inceput asa :P

  9. De cand mi-am zis ca trebuie sa-l vad si eu… si tot am amanat. Weekendul asta e musai.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.