Exclusivitate mondială, da?

Sună de parcă chiar s-a întâmplat ceva interesant, nu? De fapt e doar un fâs despre nişte chestii sinistre pe care ar vrea să le ştie doar nişte bolnavi cu creierii capului. Sau hai să zicem că maxim vreo 20 de milioane de fraieri, în nici un caz nu e vreo chestie mondială.

Exclusivitate mondială! Fotografiile de la deshumarea soţilor Ceauşescu!

După o investigaţie jurnalistică de anvergură, Libertatea a intrat în posesia unor fotografii ce vor fi publicate, în exclusivitate mondială, în ediţia tipărită a ziarului de azi.

Fantastic! Ne bucurăm la nişte poze cu doi morţi împuşcaţi acum 20 de ani. Multe treburi interesante o fi de văzut acolo.

Dacă tot veni vorba de morţi … pe ăla care s-a gândit să bage d-astea în ziar aş vrea să-l văd deshumat peste 20 de ani. Tot în ziar şi pe net, normal.

5 comentarii la Exclusivitate mondială, da?

  1. Mi se pare cel putin jenanta dezhumarea sotilor Ceausescu, nu mai zic de pozele din ziar. La urma urmei puteau lua mostre pentru teste adn sau ce mai au de gand sa faca si fara a face publica toata treba asta.

    De titlul articolului nu stiu ce sa zic… ce pretentii sa ai de la libertatea, ziar aproape planetar, pe viitor intergalactic ?

  2. Până la urmă sunt pe undeva pe net pozele alea de la deshumare?

  3. Cata audienta se face pe chestii din astea in Romania.

  4. Nici eu nu inteleg dezhumarea sotilor ceausescu. Si daca nu ar fi fost ei ingropati pana acum ar fi murit…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.