Profituri mai mici pentru Nokia

Îmi place să citesc ştiri despre declinul Nokia:

Net profit for the quarter ended December 31 declined 21 percent to 745 million euros ($1.02 billion), compared with 950 million euros in the year-ago quarter. Sales, though, were on the upswing, reaching 12.6 billion euros ($17.2 billion), a gain of 6 percent from 2009’s final quarter.

Eu nu mai recomand Nokia oamenilor de foarte mult timp. Dacă vrei un telefon inteligent alege altceva decât Nokia, şi dacă vrei un telefon simplu şi bun … din nou, altceva, nu Nokia.

Ăştia pur şi simplu nu vor să înţeleagă că nimeni nu mai vrea Symbian. Nimeni dintre ăia care cunosc, că se mai găsesc fraieri care să le cumpere telefoanele fără să ştie exact ce cumpără. Symbian poate era o alege acceptabilă acum câţiva ani, când alte alternative nu prea erau, dar acum e la pământ, împreună cu Windows Mobile (eventual fără să includem şi 7).

A, şi nici Symbian n-o duce mai bine. E bine, aşa mai evoluăm şi noi.

8 comentarii la Profituri mai mici pentru Nokia

  1. Nokia mai are vreo 2 sisteme de operare …da sunt open source … nu inteleg de ce nu vor sa bage banii in alea sa le dezvolte ca lumea ..
    Pana una alta apple si google au luat fata la cam tot ce e pe piata. E hai sa zicem ca se mai mentine si blackberry …

  2. Symbian nu e strict Nokia, asa stiam si eu.

  3. nici Windows Mobile 7 nu mi se pare mai breaz… are o groaza de probleme. faptu ca a schimbat interfata nu inseamna ca s-a schimbat sistemul in totalitate…

    un criteriu pt mine cand imi iau un telefon e simplul fapt daca are sau nu windows….orice dar nu Windows, nu Microsoft

  4. Si eu stiam ca symbian nu se gaseste numai pe nokia.. oricum sunt depasiti mult. daca nu imbunatatesc ceva nu au un viitor prea bun

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.