Immortals (2011)

… şi totuşi nu chiar atât de nemuritori precum cum am crede.

Cel mai bun lucru care se poate spune despre Immortals e că vine de la creatorii filmului 300, cam aşa ziceau reclamele. Dacă auzim asta am crede că o fi la fel de bun ca 300. Nu e nici chiar aşa. Primul film le-a reuşit foarte bine şi acum ăsta a vrut să fie tot ceva de genul ăla, numai că n-a fost să fie. Slab nu este, doar că nu e nici atât de spectaculos precum s-ar aştepta unii.

Partea puţin tristă a fost asta cu 3D-ul. Eu aş zice că s-a simţit că e 3D doar la câteva scene scurte şi n-ar fi fost o tragedie dacă era un film normal.

E ok de văzut, numai să nu vă faceţi speranţe prea mari. E doar un film de nota 7.

Immortals (2011) / Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor

9 comentarii la Immortals (2011)

  1. L-a vizionat un coleg de casa indian la cinema si zicea ca e fainut, mai ales daca esti amator de SF. Altfel nu e altceva decat un film obisnuit.

    Oricum, planuiesc sa-l vad. Mai mult pentru efecte speciale. Iubesc SF-ul. ;))

  2. Se pare ca mai nou pe 13 te loveste inspiratia. Interesant, si cate probleme isi fac altii ca 13 in sus, 13 in jos, etc…. Uelcom bac.

  3. Chiar ziceam si eu sa ma uit, dar mai mult de dragul iubitului meu. O sa ne uitam pana la urma, dar acum cred ca renuntam la varianta 3D.

  4. Dupa trailer m-as uita la el. Sper sa nu fiu dezamagit. :)

  5. E superb filmul orice nota mica sa primeasca. Nimic pe tema mitologiei grecesti nu a fost pana acum asa ca ma bucur de acest film. nu am apucat la cinematograf asa ca astept ceva varianta buna. Abia astept sa vad filmul.

  6. Cam slabut, nu m-a impresionat. Probabil pentru ca nu vin cu nimic nou fata de 200, Spartacus si asa mai departe.

  7. Pingback: Underworld: Awakening 3D (2012) » Teniescu.ro

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.