Capital.ro şi pirateria: ne învaţă cum să o facem, apoi ne zice cât de ilegală este

Mai întâi ne oferă un tutorial de 5 stele despre cum să transformăm “un clip” de pe YouTube în mp3, faptă care ei n-o găsesc atât de ilegală, pentru ca apoi să sperie toţi săracii cu filmele online şi cât de ilegale sunt ele. Şi stim cu toţii că “un clip” este cel mai probabil un videoclip al vreunei melodii.

Oare să fie mai ilegal să furăm un fişier de pe YouTube şi să-l stocăm în PC sau să ne uităm la filmele pe care le-au furat alţii?

piraterie
piraterie

N-am putea spune că fură şi cine a scris tutorialul cu YouTube -> mp3? Probabil n-avea cum să ştie dacă nu făcea. Sau dacă a luat informaţiile de undeva iar a furat, că doar n-a zis nimic de sursă.

2 comentarii la Capital.ro şi pirateria: ne învaţă cum să o facem, apoi ne zice cât de ilegală este

  1. deci pana la urma este legal sa downloadezi melodii de pe youtube sau nu?

  2. Ana, go ahead si fa ce iti pofteste inima sau ce poti :)

    Astia abereaza de le sar capacele cu pirateria lor. Daca va deranja pe cineva, acela va face plangere la site sau cel care pune la dispozitie materialul.

    Daca tu ai descarca sute de melodii/albume si le-ai vinde in alta parte ai fi pasibila de pedeapsa, dar in situatia de fata totul este ok. Mai mult de atat, artistii fac intentionat minunatele “videoclip-uri” si le posteaza chiar ei pe youtube pentru a strange fani pentru albume si/sau concerte.

    p.s. Nu ai ce face impotriva download-ului, implicit browser-ul tau descarca materialul in folderul temp, nu ai cum sa impiedici asta. Prin urmare, daca il folosesti mai tarziu pentru a reasculta sau rintone, totul este perfect corect.

    Cius.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.