Mega Discoteca Tineretului

2008

Exact cum am zis. Asta e pagina cu și despre oamenii de la Mega Discoteca Tineretului.

Cum e treaba cu reclama mincinoasă?

Păi să zicem că nişte sclavi bat toată ziua în lung şi în lat Costineştiul să facă reclama la Disco Tineretului, mari concerte, vrăjeli, jumătate de preţ la bilete între orele 21:00 şi 22:30 şi preţurile la jumate la bar după ora 2:30. Aude lumea şi ce zice? “Mişto, 10 lei intrarea, hai şi noi, că na … e reducere.“. Mulți se duc doar pentru că ar putea prinde reducere. Ei, în mintea lor, fac o mare afacere. După ora 21 începe lumea să se adune, să prindă reducerea, evident, şi stă lumea fără să îi lase nimeni înăuntru 10 minute, 20, o jumate de oră, o oră şi hop că se deschid porţile. Eşti primu’ la coadă şi te gândeşti “Ce tare, prind reducerea la fix“, mergi la casă şi până să apuci să scoţi banii de bilet s-a şi terminat cu reducerea şi te taxează la preţul normal, că cică “Reducerea e la bar, nu la bilete.“, dar la bar auzi că “Păi da’ nu, la intrare e reducere, nu aici, la bar“.

Deci chestia asta a fost testată, de mine, şi mă mir că n-a ieşit cioara aia de 200 de kile de la bilete să ma bubuie după ce i-am zis că toţi ăia de la Discoteca Tineretului sunt niște muiști, asta după ce m-a întrebat “La cine te-ai referit când ai zis că sunt nişte muişti ?“.

Joi, găsiseră altă dumă de reclamă, “Primele 500 de persoane intră gratis şi între 21:00 şi 22:30 reducere 50 % la bilete.“. Oare? N-aţi dat la jumate de preţ bilete şi o să lasaţi 500 de oameni gratis să intre? 500 de oameni fiind vreo 30 % din numărul oamenilor care merg la Mega Discoteca Tineretului pe seară. Greu de crezut.

Până la urmă te caci în ei de bani de bilet şi de consumaţie, dar când eşti minţit pe faţă parcă e naşpa.