Una cu gabori

N-o să îi mai caracterizez pe gabori, nici n-o să zic că acolo unde sunt gaborii de la circulaţie în intersecţie se duce dracului totul, dar vă povestesc cam de ce sunt ei în stare, că tot am trecut pe la Ploieşti în viteză şi mi-am adus aminte de ei.

Se întâmpla cândva în vara anului trecut. Mergeam cu cineva înspre Braşov, cu o maşina vopsită în două culori, până puţin mai sus de unde începeau geamurile maşina era bej, iar de acolo în sus era un portocaliu mai închis. În maşină muzica la maxim, să nu ne ia somnul, plus că făcusem un cd cu un mix de la Dj Optick, maşina pe şosea mergea cu puţin peste 130 că doar trecusem de Ploieşti si era drumu calumea, când deodată apare brusc pe celălalt sens de mers Loganul de poliţie cu radar. E clar, ne-a păcălit şi ne-a taxat, eram siguri că acu ne lasă fără nişte bani … oricum eram faliţi.

Nu mai mergem nici două minute că ne trage gaboraşul pe dreapta. Oprim, puţin mai departe de el, şi îl aşteptăm să vină la maşină. Gata, acu sigur amenda, radar, vrăjeală, ţigăneală şi d-astea. Ajunge gaboru’ la maşina … şi ce zice ?

– Mergeţi, mergeţi. Nu dumneavoastră, era o maşină maro.

… şi pleacă. Deşi eram puţini cam nedumeriţi am tăiat-o repede de acolo, până nu se răzgândea şepcaru’. Mai mergem câteva minute şi ne pică fisa …

– Bă eşti nebun ?! Ăla de pe maşina cu radaru’ nu i-a zis că maşina e în două culori şi a văzut în loc de portocaliu închis maro. Hahahaha !!

Mare enigmă a gaborilor apoi. Unde e maşina maro bă ? Doar n-o fi sărit de pe şosea.

Un comentariu la Una cu gabori

  1. :)) Tare. Se intampla, in talonul unui priten au scris Red Cherry la culoare..si l`a oprit politistu..se uita la talon, se uita la masina, se mai uita o data la talon .. si ii spune “ce culoare e masina?”

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.