Când 2300 = 3200 şi 2000 = 3600

La CEL încă nu au ajuns nişte oameni competenţi care să scrie descrieri şi specificaţii corecte pentru produsele de pe site.

DPI 1
DPI 2

Bun, ai greşit prima oară … se acceptă. A doua oară … nu prea e bine, dar se acceptă şi asta. Dacă mai greşeşti şi a treia, a patra şi a cincea oară atunci ori eşti prost ori eşti prea prost pentru ceea ce faci.

După treaba aia mai veche nu mă mai miră nimic.

14 comentarii la Când 2300 = 3200 şi 2000 = 3600

  1. Dude … se mai intampla .. a gresii e omenesc :)

  2. eu ca,client nu as cumpara de la ei vazand o asemenea descriere.daca dau buleala la descrierea produselor cine stie ce grenada imi trimit in loc de un amarat de mouse.nu?

  3. :) hai ca am vazut si eu unde este…descrierile se preiau automat din ofertele furnizorilor…daca e ceva gresit acolo , asa apare si pe site…se poate corecta.. daca observa cineva…

  4. daca am avea o metoda in afara de mail… un pop up ceva… ne-ati trimite si nou greselile descoperite ?

    • da e treaba clientilor sa va corecteze greselile ? stiu ca sant oameni platiti care fac chestia asta ;)

      • pai daca tot vad ca cineva a avut rabdarea si timpul necesar sa faca print screen-uri , sa dea link-uri si ne faca prosti de mai multe ori, inca 2-3 clickuri sa semnaleze o eroare nu cred ca ar fi asa mult…

      • poftim semnalarea. :) mai mult ma intereseaza sa afle lumea ce treaba buna fac unele firme, nu sa ajut firmele respective.

      • firmele sunt formate din oameni,care din pacate nu sunt niste chineji mici si harnici, ci romani autentici. Daca nimeni nu se plange de greselile facute de ei, dureaza mai mult pana ne autosesizam.

        am gasit acest post din intamplare, ne-ar fi mai simplu daca am primi mura in gura :)

  5. teniescu are perfecta dreptate,pe majoritatea site-urilor online de cumparaturi pe care le-am vizitat am gasit o multime de date tehnice eronate,si asta e facuta din comoditate si nepasare. Am un mouse a4tech cumparat de pe e-mag cu 3200dpi,ei bine la ei pe site era trecut 3600. Nu este o mare greseala insa hai sa nu mai facem lucrurile cu mentalitatea romaneasca “lasa ma ca merge asa”.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.