Da’ chiar aşa ne roade divorţul Columbenilor?!

De vineri şi până azi am observat o chestiune, nasoală după părerea mea, la ştirile de la ora 19 de pe ProTV.

Pe scurt ar fi cam aşa:

  • vineri – ora 19 – ştirile de pe ProTV încep cu nimicuri despre Monica şi Irinel Columbeanu; 10 minute de vorbăraie despre divort, copil, bani, un moş şi o curvă; fiind prima ştire din jurnal mă gândesc că … o fi aia mai importantă din ziua aia chiar dacă pe la şi 15 au intrat şi ştirile despre viscol, vreme naşpa şi oameni rămaşi blocaţi în case; irelevant, nu?
  • sâmbătă – ora 19 – ştirile iar încep Monica şi Irinel; de data asta mai uşurel, nu ţine decât maxim 5 minute; probabil că nu au avansat prea mult cu divorţul sâmbătă.
  • duminică – ora 19 – merităm o pauză, ştirile încep cu altceva.
  • luni – ora 19 – surpriză oare? prima ştire de 10 minute e despre divorţul scârboşilor; e bine dacă asta e cea mai importantă ştire şi pe ziua de azi.

Dacă chiar murim de grija ăstora înseamnă că probleme personale mai grave nu avem. Care criză, care probleme? Să vedem care-i treaba cu Monica şi Irinel, că asta ne doare pe noi.

Asta-i ca atunci cu Becali când stătea câte o jumătate de oră de vorbă cu Esca despre … nimic, că n-are Becali ce să zică atât de multe nici dacă behăie fără pauză. A ţinut şi asta câteva zile, până şi-a plătit ProTV-ul datoriile către cioban.

Chiar … oare cât să coste ştirile astea?

2 comentarii la Da’ chiar aşa ne roade divorţul Columbenilor?!

  1. Oriunde si oricand.. aceeasi stire: emisiuni de dim, emisiuni de pranz, emisiuni de seara si emisiuni la miezul noptii….

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.