Nu ne mai mâzgăliţi ţara, că Basarabia oricum nu e “România”

De ce trebuie să fiţi proşti cu Basarabia voastră? Românii v-au mâzgălit pereţii din centrul Mosco Chişinăului de voi vă permiteţi să ne mâzgăliţi Bucureştiul? Dacă nu, atunci sunteţi nişte idioţi care îşi merită soarta. Şi nu, nu îmi pare rău pentru voi.

Am trecut pe la Universitate şi de data asta n-am uitat să pozez opera acestor patrioţi moldoveni.

Da’ dacă nu se poate, ce aţi vrea să facă România? Desigur, voi vă urmăriţi doar interesele, de genul fugitului în vest, dar cineva va trebui să dea socoteală şi Rusiei, şi ăia n-o să fiţi voi, ci noi, 20 de milioane de fraieri care o să tragă pentru 3 milioane de noi români.

Poate o să vină viaţa bună şi în Rusia şi atunci o să vă mai reorientaţi puţin.

Culmea prostiei e că majoritatea porcăriilor sunt scrie pe pereţii unor proprietăţi private şi chiar mă depăşeşte motivul pentru care îi implică şi pentru care au şi ei de suferit, nefiind implicaţi în vreun fel în deciziile pe care le ia România cu privire la orice, cu atât mai puţin la unirea cu ţăranii ăştia.

Şi nu uitaţi, un român se pişă pe Basarabia voastră pentru fiecare mizerie pe care o scrieţi pe pereţii noştri. Şi suntem destui!

5 comentarii la Nu ne mai mâzgăliţi ţara, că Basarabia oricum nu e “România”

  1. Ai dreptate. Aveam in facultate colega de camin care statea de 10 ani in Ro dar nu vroia sa-si ia cetatenia ca sa nu plateasca taxe. In schimb ajunsese pana la doctorat cu bursele pestelui pentru moldoveni. Dar nu stia sa lege 3 vorbe

  2. In primul rand BASARABIA E ROMANIA . Prin asta nu spun ca sunt de acord cu acest gen de practica, chiar si la mine in oras (Pitesti) pe 1 din 20 de stalpi de iluminat public gasesti afise cu basarabia e romania. De multe ori te miri de unde au atatea fonduri sa lipeasca atatea afise.

    Daca chiar vor sa faca parte din Romania ar trebui sa rezolve problemele interne, iar legatura cu rusia e una strict legata de comunistii lor, ei nu sunt rusi, sunt romani ca noi.

  3. Mesajele sunt scrise de 4 români, încă din perioada in care erau studenți. Si au continuat si după.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.