Samsung Galaxy S4, un S3 puţin mai bun

Galaxy S4 este puţin mai mare, ceva mai puternic, puţin mai subţire şi mai uşor decât Galaxy S3. Adică are display Full HD cu Gorilla Glas 3 de 4.99″ şi 441 ppi, cameră foto de 13 mpx, 2 GB RAM şi procesor octa-core la 1.9 Ghz / 1.6 Ghz. Desigur, LTE şi 4G, dacă foloseşte cineva.

Ce are nou?

O grămadă de aplicaţii inutile: ca să poţi face poze într-un fel anume şi să le trimiţi repede, translator, navigaţie şi alte câteva porcării din cauza cărora oamenii vor pune un ROM custom pe telefon.

Cam asta s-a prezentat în aproape o oră. Faptul că s-a insistat o jumătate de oră pe aplcaţiile care folosesc camera spune multe despre noul telefon.

Un concurent al lui HTC One nu mai poate fi făcut din plastic (orice denumire complicată ar avea plasticul ăsta) şi nu poate avea designul unui telefon de anul trecut.

Mai jos sunt specificaţiile lui Galaxy S4 şi comparaţia cu Galaxy S3.

Cam care sunt motivele pentru a trece de la Galaxy S3 la Galaxy S4? Mai degrabă este un telefon pentru cei care au ratat S3 şi acum nu şi-l cumpără pentru că deja pare destul de vechi, aşa că acum îşi pot cumpăra noul S3.

Un comentariu la Samsung Galaxy S4, un S3 puţin mai bun

  1. exact ca trecerea de la 4s la 5 la vecinii cu ios. nu sunt motive reale sa faci upgrade…nu aduce nimic nou, doar chestii de marketing inutile.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.