Windows 7 beta lansat ?

Deja pe YouTube sunt tot felul de filme şi prezentări legate de Windows Seven ( 7 ). Am găsit azi pe un tracker românesc un torrent cu Windows 7 beta:

Windows Windows 7 Build 6519 Milestone 1

Release Infos

Release Date: 11th June 2008
Release Name: Microsoft.Windows.7.Build.6519.M1.DVD-MSBP
Supplier: Microsoft
Type: OS
Number of Discs: 1 DVD

N-am idee cat de real sau fake este, dar mai multe nu ştiu. Daca îl incearcă cineva să dea o părere şi aici. :)

E mişto ?

2 comentarii la Windows 7 beta lansat ?

  1. Următorul sistem de operare Microsoft Windows 7 conţine aplicaţii multi-touch, ca o alternativă pentru mouse, urmărindu-se un efect mai bun decât cel obţinut de predecesorul Vista, potrivit BBC.

    Sistemul de operare este planificat pentru intrarea pe piaţa în 2010, iar prin noua interfaţă multi-touch, Microsoft doreşte să ofere utilizatorilor posibiliatea de a controla aplicaţiile specifice, doar prin atingerea interfeţelor de adminstrare, relatează BBC. Produsele Microsoft care fac posibil acest lucru, sunt deja existente pe piaţă, câteva exemple fiind Surface, TouchWall sau Tablet PC-urile.

    “Modul prin care veţi interacţiona cu calculatorul dumneavoastră se va schimba dramatic. În ziua de azi, toată interacţiunea fizică se reduce la tastatura şi mouse dar în câţiva ani, rolul comenzilor vocale şi celor vizuale va fi uriaş”, a declarat Bill Gates, citat de BBC.

    Deşi Windows Vista a suferit de o imagine nu foarte bună din partea utilizatorilor sistemului de operare, Microsoft a livrat peste 150 de milioane a acestei versiuni.

    Sursa: NewsIn

    danuts a postat ultima oara pe blogul lui: Ferrari ?

  2. Fake. Dead Fake. Win Seven (aka Vienna, aka Win NT 6.5 etc.) reprezinta DOAR un concept. nimic scris, nici macar o linie de cod. Se lucreaza intens la un kernel nou, numit Singularity, care va sta la baza urmatorului sistem de operare MS. Pana atunci, ca si in torrentu’ de mai sus, avem doar un Win Vista cu modificari de prost gust (cateva biblioteci Desktop X, o tema idioata desktopX, un launcher si o aplicatie gen ‘multi desktop’). Nu va rupeti unghiutele cu torrentu’ ala, asa cum spuneam, este Dead-Fake.

    ZambeteGri a postat ultima oara pe blogul lui: I Stream Nice!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.