Ops

Am tras chiulu’ vreo 10 zile cu blogul şi n-am mai scris nimic, dar bine că n-a observat prea multă lume şi doar câţiva au zis că ” Ce faci bă ? Nu mai apare nimic nou pe blog ? “. Motivele chiulului ? … nu conteată.

Până una alta, am fost şi vreo 3 zile plecat cu cortul la Lacul Sfânta Ana. Aş fi făcut ceva mai multe poze dacă nu eram ocupat cu mersul pe jos şi cu oboseala.

Sfanta Ana

E treaba curioasă, dacă vrei să mergi cu maşina acolo trebuie sa plăteşti intrarea şi apoi dacă o parchezi, oriunde, în pădure, în boscheţi trebuie să plăteşti pentru fiecare zi de parcare, iar cu cortul e taxare la zi. Adică de ce trebuie să plăteşi ca să stai pe un deal când nu ţi se oferă nimic ? Ok, plătesc, dar primesc ce ? Nimic ? Un cos de gunoi nu e, o budă nu e, doar o iarba de jumate de metru pe care trebuie să-ţi pui cortul.

LE: Şi pozele cu Câine:

Caine
Caine

Câine e câinele care a avut grijă de noi ( şi noi de el ) prin pădurea dintre Sfânta Ana şi Băile Tuşnad. Cred că şi el era de pe la oraş că se cam împotmolea prin pădure şi obosea cam repede cu toate că mergea la vale.

2 comentarii la Ops

  1. wb :D
    Ba da poze cu LACU .. nu ne pui ? Ca doar ai fost la LACU Sf Ana ;)) (am facut o lalofonie :D)

  2. Eh. E cineva care nu stie cum arata un lac ? :D … e link spre Wiki si va arata acolo poze :P

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.