iPhone 3G are probleme … mari

Noul iPhone, ăsta 3G, pare să aibă o dotare destul de importantă şi pe care s-a pus foarte mult accent, 3G-ul, dar această funcţie se pare că lasă de dorit şi nu e singura.

Cei care şi-au luat până acum iPhone 3G s-au plâns de proasta funcţionare a telefonului. Şi anume ce nu mergea bine ? Păi nu prea se poate folosi telefonul ca telefonul şi nici 3G-ul pe care iPhone 3G l-a lăudat atât de mult. Cam nasol, nu ? Un telefon cu care nu poţi da telefoane.

In Statele Unite, revista BusinessWeek a spus, citand surse “bine informate”, ca problemele se datoreaza cip-ului 3G de la Infineon inclus in iPhone, care este relativ nou si insuficient testat, combinat cu modul in care Apple a programat telefonul sa foloseasca acest cip. Astfel, Apple ar fi programat cipul sa ceara un semnal 3G mult mai puternic decat are nevoie de fapt iPhone-ul. De aceea, in zone cu multe conexiuni 3G, unele device-uri vor decide ca nu exista putere suficinta pentru o transmisie 3G si vor trece la retele cu conexiuni mai incete, precum EDGE. BusineesWeek mai afirma ca Apple planuieste sa rezolve aceste probleme printr-un update de firmware, si nu printr-o rechemare a produsului.

Via BlitzTech.

Cumpărătorii de iPhone 3G probabil l-au luat pentru diferenţa esenţială dintre vechiul şi noul model de iPhone, prezenţa 3G-ului, însă poate ar fi fost mai bine să aştepte puţin pentru a evita acest iPhone 3G Beta.

Un comentariu la iPhone 3G are probleme … mari

  1. am achizitionat in 22.08 un iphone 3g, cel de 16 gb care s-a blocat in seara aceleiasi zile. l-au deblocat a doua zi cei de la orange shop galati dar s-a intepenit iar in sensul ca ecranul a devenit alb si nu mai functiona nimic. surpriza abia urmeaza: luni 25.08 la acelasi orange shop am aflat ca (in ciuda certificatului de garantie care face referire la legea 449/2003 care da dreptul cumparatorului sa solicite inlocuirea bunului) orange aplica un regim special din cauza nu stiu carui protocol cu apple iar telefonul trebuie trimis la bucuresti pentru reparatii – ne vedem in 30 zile. nu am nimic impotriva realizarii de profit de catre orange nici impotriva relansarii apple dar nu sunt de acord ca asta sa se intimpla pe banii mei. achizitia pe firma face imposibila o plingere la protectia consumatorului. asa ca in scurt timp voi deveni fericitul posesor al unui iphone 3g nou nout – proaspat reparat. de prisos sa va mai spun ca in conditiile repararii am solicitat sa mi se returneze suma platita si nu aparatul insa acest lucru nu intra in politica orange. stie cineva cum pot rezolva asta altfel decit in instanta?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.