Orgiile şi fotbaliştii

Cancan a descoperit o super poveste ( Orgie cu patru dame de consumatie ! ) despre câţiva oamenii din fotbalul românesc. O poveste destul de îmbârligată şi care se întinde pe o lungă perioadă de timp, dar întreaga poveste se învârte în jurul prostituatelor, femeilor şi orgiilor. Evident, există şansa ca o mare parte să nu fie adevărată, dar … asta e.

Fraze cheie:

Seful LPF a marturisit ca Prunea este “pestele Federatiei“, ca a dus dame de consumatie in cantonamentele “tricolorilor” de la Constanta sau din Belarus!

De altfel, de la acel chef de pomina exista si un filmulet, care, la un moment dat, a circulat pe net, dar a fost retras de autorul lui! “Un prieten a filmat cu o camera mica tot dezmatul. A facut si capturi pe care le-a dat unor ziare, iar pozele au facut atunci tam-tam. Filmuletul pe care-l are este insa mult mai tare: Lobont, intins pe o canapea, tinea doua tipe pe genunchi. Era la o masa cu Buga si Tamas.

Prunea si Constantin Iacov (ex-patronul lui FC National) s-au “rasfatat” cu doua blonde si doua brunete sexy intr-un apartament de lux, pe care l-au inchiriat in spatele hotelului Bucuresti. Oficialul FRF si fostul patron al lui FC National au ajuns la locatia respectiva inaintea damelor de companie, iar dupa trei ore de desfatare blondele au parasit primele imobilul la ora 23.27. La nici doua minute distanta, din bloc au iesit si cele doua brunete.

Se poate citi totul aici.

Pare şi puţin înflorită povestea asta, chiar dacă are şi bucăţi de adevăr.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.