The Simpsons rulează fin

De ce ? Pentru că:

Serialul de desene animate “The Simpsons” a castigat, pentru a zecea oara, premiul pentru Cel mai bun desen animat din prime time, la Creative Arts Emmy Awards. Este cea mai longeviva serie de comedie din prime time si cel mai bun show de desene animate cu durata de jumatate de ora.

… şi

Anul trecut, celebra familie Simpson a aniversat 20 de ani de succes pe micul ecran. Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie si-au facut pentru prima data aparitia pe data de 19 aprilie 1987, ca parte a show-ului lui Tracy Ullman. Doi ani mai tarziu, producatorii de la Fox si-au dat seama de valoarea scenariului lui Matt Groening si James L. Brooks si au decis ca serialul merita propriul spatiu: “The Simpsons”. Au urmat nu mai putin de 20 sezoane si 400 de episoade care au inregistrat audiente record

Toate astea via CineMagia.

Sincer, n-am fost mare fan The Simpsons, m-am jucat un joc cu The Simpsons, m-am uitat la filmul cu ei, au început să imi placă. La început mi se păreau destul de idioate personajele, dar dacă te chinui puţin îţi dai seama că e foarte mişto.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.