Deja Vu ( 2006 )

Da, ştiu, e vechi, dar am o mare colecţie de filme şi m-am decis că trebuie să le văd. Aşa că am început cu astea mai vechi, ieri a fost pe list Deja Vu.

Regia: Tony Scott
În rolurile principale: Denzel Washington
Gen: Acţiune, Dramă, Romantic, SF, Thriller
Lansat în România: 05.01.2007
Pe scurt: Deja Vu-ul este cel care îl ghidează pe agentul Doug Carlin în investigaţia sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morţi. Chemat să recupereze toate dovezile posibile după ce un feribot din New Orleans explodează din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi că ceea ce toţi oamenii consideră că se petrece ” numai in mintea lor ” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce într-o cursa cu miză imensă: salvarea a sute de oameni.

Ceea ce face filmul interesant nu e deja vu-ul sau acţiunea din film, ci complexitatea poveştii şi faptul că toata treaba devine puţin ilogică sau mult prea greu de explicat. În cele din urmă se ajunge să fie doi de Denzel Washington în film, unu care a venit din trecut şi a murit … şi cel care trăia în prezent, dar care nu ştia despre cel care venise din trecut, ciudat.


Cine nu l-a văzut să pună mână să-l vadă, merită să pierzi 2 ore uitându-te la el … în cazul în care înţelegi ceva din el.

Un comentariu la Deja Vu ( 2006 )

  1. L-am vazut anul trecut, interesant film :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.