E foame de bani la Tăriceanu

Probabil au scăzut vânzările la Citroen.

Premierul a remarcat că ar trebui modificată schema de calcul, pentru că nu este un filtru bun de selecţie pentru maşinile second-hand”, au relatat mai multe surse ministeriale participante la şedinţa de miercuri a Guvernului, principala variantă luată în calcul fiind eliminarea taxei de poluare auto în cazul achiziţionării de maşini noi.

Mediafax

Ce mai disperă politicienii implicaţi în afacerile cu maşini. De ani de zile tot încearcă să bage populaţiei pe gât maşinile noi. Săraca taxă nici nu mai ştie ce e cu ea, e modificată de la o lună la alta, apoi scoasă, bagată alta în locul ei … şi tot aşa. Au ajuns românii să nu mai cumpere maşinii pentru că nu mai ştiu ce e cu taxa asta şi tot amână cumpărarea maşinii cu speranţa că taxa va fi eliminată.

Bre nea Tăriceanu, dacă tot e foame de bani atunci de ce nu îi taxaţi pe şmecherii cu bani, pe aia care îşi cumpără maşinii de zeci de mii de euro şi nu pe pârliţii care îşi aduc maşini SH de afară ? Ai 70.000 de euro să dai pe un X6 ? Atunci ia marş şi plăteste o taxă de 1,-2.000 de euro că la buzunaru’ tău nu se simte.

S-ar vrea şi să nu mai fie rable pe străzile ţării, dar nici cu alea second hand nu e bine, ori rable ori noi nouţe, fără cale de mijloc.

Un comentariu la E foame de bani la Tăriceanu

  1. fomist rau nenea tariceanu asta

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.