Meet Dave ( 2008 )

Meet Dave a apărut şi pe la noi de câteva luni însă nu am avut ocazia să îl văd decât acum câteva seri. Pe IMDB a obţinut note destul de mici, a ajuns la o medie de 4,4, destul de slab.

Filmul e comedie slăbuţă, nu e nici bună, nici proastă … merge. Ce are bun filmul sunt 3 actori, Eddie Murphy, Scott Caan ( ăsta – dar păcat că apare cam rar ) şi Gabrielle Union ( adică ea, sunt sigur că nu o ştiţi după nume ) şi ideea destul de interesantă sau cel puţin nu prea s-a mai folosit ideea asta în nici un film recent, deci nu e deloc răsuflată.

Eddie Murphy şi Gabrielle Union sunt nişte extratereştrii care vin împreună cu un întreg echipaj pe Pământ pentru a lua sarea din apele noastre pentru a-şi putea salva propria planetă. Extratereştrii din film arată tot ca oamenii, dar că sunt mult mai mici, cam de vreo 10 cm, însă şi nava lor arată precum oamenii … şi chiar are mărimea unui om matur.

Deşi extratereştrii au venit cu un scop anume pe Pământ planuri sunt date peste cap … cine oare ? de femei. Şi de aici totul planul lor se duce dracului, dar nu înseamnă că până la urmă n-a ieşit bine.

… sper că măcar la filme n-am gusturi foarte proaste.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.