Ceri ajutor pe forumuri ?

Eu mai obişnuiesc să cer ajutor / sfaturi pe forumuri, în legătură chestiile legate de PC de obicei, ca să văd mai multe păreri.

Până acum am avut noroc să nu primesc sfaturi precum cel de mai jos.

Băi Luk4, să mor eu dacă nu te-aş fi luat la palme dacă îmi dădeai mie un răspuns din ăla. Dacă avea ocazia, desigur. Eu să fi fost moderator şi să vad aşa răspuns dat de un ratat, direct ban sau disable şi gata. Că proşti sunt destui, peste tot.

Captura e de pe forumul Softpedia.

6 comentarii la Ceri ajutor pe forumuri ?

  1. Sunt mulţi cretini care dau răspunsuri din astea “ironice”!

  2. gresesti daca te ei dupa sfaturile postate pe forumuri

  3. forumurile nu mai sunt ce au fost inainte, adica o sursa buna de informatie si socializare. Acum totul se rezuma la abuzul nesimtita al moderatorilor si administratorilor. Rar gasesti acum un forum in care sa fi lasat liber sa vorbesti si nu sa fi luat peste picior de vreun moderator care se crede Dumnezeu.

  4. se intampla uneori, dupa ce fac tot ce stiu ca pot sa fac si dupa diverse cautari pe google sau pe unde cred ca pot gasi ceva, sa apelez si la forumuri. surpriza: de destule ori s-a intamplat sa gasesc ceea ce am nevoie. e drept ca uneori e bine fie sa filtrezi raspunsurile ca s-ar putea sa dai de solutii eronate, fie sa ai nervi de otel sa treci peste “talentatii” exemplificati in poza :)

  5. la ce cauta el a primit un raspuns potrivit, ca daca dadea un search pe google cu idle messenger gasea nspe mii de programele

  6. @gabi: dar nu gasea ce cauta el. si chiar daca ii dadea link la google, macar daca dadea link cu cautarea.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.