Un film simplu, un film prost

N-am apucat să văd Un Film Simplu la ProTV, dar am avut (ne)norocul să îl găsesc undeva pe net. Dacă mă gândesc bine nu cred că am greşit mult în privinţa lui, a fost exact cum m-am aşteptat să fie. Prost ! Nu pot să zic că a fost foarte prost, pentru că au fost idei bunicele, dar filmul a fost foarte nasol făcut.

Aici văd că filmul e comedie. E adevărat, râzi de el, dar asta nu îl face comedie. Actori: zero ? Adevărat, s-a văzut că actorii au lipsit cu desăvârşire. Nici măcar o fărâmă de actor nu a fost, de aici şi calitatea slabă a filmului.

Cu actorii am rezolvat-o. Acum textele. De fapt, care texte ? Nu ştiu a stat cineva să urmărească numărul înjurăturilor din film, eu am încercat să fiu atent cât de cât. Nici o înjurătură serioasă, doar d-alea de fete din clasa a 2-a, gen ” du-te dracului “.  Păi ce-i asta ? Ce Românie e acolo în film dacă nu înjură nimeni ? Sau toţi s-au pocăit între timp ? Oricum, nişte texte şi glumele de clasa a 2-a semestrul 1.

Marea cursă de maşini. Băi, am ratat eu ceva ? Acolo la început erau fiţe, maşini, şmecheri, tuning, tot ce trebuie, da’ cursele unde au fost ? S-au arătat acolo cu maşini împrumutate cu ora şi gata. A fost o ” cursă ” de mergeau cu BMW-ul cu 50 la oră, dar cum au băgat ei sunetul părea că merg pe puţin cu 150 km/h şi că tureză motoarele de le găseau dracii. Fâsssss. Măcar le-au mişcat din loc, e bine.

Şi aşa am avut un film cu curse de maşini şi băieţi de cartier din care au lipsit atât cursele de maşini cât şi băieţii de cartier.

Atât a fost bun în film, Alex şi Connect-R la locul lor. Adică la bătut covoare.  O copie a lui 50 cent şi una a lui Sean Paul … mari vedete, dar rupţi în cur, supranumiţi şi ” Proştii satului “.

4 comentarii la Un film simplu, un film prost

  1. =)) Coi,nu stiu ce sa zic ca nu am vazut filmul deocamdata(acm “il cumpar” dupa strongDC :D). Bai,sincer nici eu nu ma astept sa fie ceva,erau mult mai bine facute alea cu pintea si margelatu. Ca sa nu vb,ca acolo ierau si texte bune,si actori decalibru (in limita a ce putea romania in timpul ala),da fratica,in 2008… cum sa faci filme mai proaste ca in 74?! =)).
    P.S. Asta e comentariu de dinaintea vizionarii,stai sa vezi dupa.. :P

  2. E film romanesc totusi (care spune multe nu ?). Nu ma asteptam la efecte de hollywood dar e cam slabut la poveste.

  3. mai nush filmul e najpa dar astia nu sunt actoi is cantareti si … prezentatori etc si e si romanesc ( nu poti avea asteptari mai mari de att)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.