După 12 !

Cu siguranţă nimeni nu vrea să fie deranjat când doarme, cu atât mai puţin de un telefon primit de la cineva care nu vrea nimic important, doar i s-a părut că are ceva urgent de vorbit cu tine.

La mine se nimereşte să sune lume care vea nimic, dimineaţa, exact în zilele în care dorm până târziu sau cel puţin aşa plănuisem eu. Dacă am telefonul lângă mine când dorm şi nu e pus pe silenţions, pentru orice eventualitate, nu înseamnă că poţi tu să mă suni doar ca să îmi zici că ţi s-a stricat calculatorul, că nu ştiu ce nu îţi merge sau ai nevoie de ceva. Pe bune, cât de urgent poate să fie ca să mă suni la ora 8 sau 9 când ştii că eu de obicei dorm până pe la ora 12, iar atunci când sunt treaz ori sunt pe net ori am treabă, deci iar nu vreau să mă suni pentru nimic.

Ar fi greu ca lumea să sune pentru nimicuri măcar dupa ora 12 ? Poate până atunci mă trezesc şi eu, şi cu toate că n-o să am chef de socializat la ora aia măcar o să pot să dau nişte răspunsuri plus că sigur o să îmi şi aduc aminte ce am zis, spre deosebire de cazul în care mă suni la ora 8.

Eu nu obişnuiesc să sun pe cineva până la 12 măcar dacă nu avem ceva deja stabilit sau o urgenţă, mă gândesc că poate omul doarme, dacă nu doarme sigur nu s-a trezit de la 6 ca să aştepte telefoanele de la mine. E greu pentru cineva să se gândească atât de departe ? Sau e greu să îţi dai seama că dacă îţi resping apelul ar fi bine să nu mai suni înapoi dupa 10 minute şi din nou după 20 ?

Şi partea mai amuzantă cu sunatul în timpul somnului ( cuiva ) era atunci când stăteam treaz pe la ore ca 4-5 dimineaţa şi dădeam bipuri lungi sau mesaje celor pe care îi bănuiam de nefolosirea profilului silenţios la telefon. Mai mişto era că asta se făcea de mai mulţi oameni deodată. Ce frumos e să primeşti 5-6 mesaje la 4 dimineaţa sau să îţi sune telefonul de 5-6 ori, nu ?

4 comentarii la După 12 !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.