Divertisment pentru proşti

De multă vreme mă uit ( câteva minute ) la emisiunile de divertisment de la televiziunile româneşti şi mă minunez. Mă minunez, mă mir şi mă gândesc că mi-ar fi mie ruşine să fiu în locul lor.

Acum câţiva ani mă mai uitam la Vacanţa Mare, înainte să se prostească şi ei. Pe ei de fapt îi urmăresc de la început, de când aveau spectacole pe la mare, aveam casete audio şi video cu ei, pe vremea când Ţapu’ încă mai trăia. La ei s-a cam terminat divertismentul pe care îl urmăream la TV. Acum au mai apărut mondenii, care mai fac puţin spectacol de calitate, dar în rest toţi sunt o apă şi un pământ.

Televiziunea numărul 1 în divertisment – îşi spunea acum câteva luni Antena 1. Acum şi-au mai dat două palme şi le-a trecut prostia, s-au hotărât să tacă. Divertis Mall ? Nişte glume de ţaţe proaste, dume învechite deja. Dan Negru e şeful penibililor exact din momentul când a apărut în televiziune. Prost mai mare decât Dan Negru e doar … Dan Negru. Şi restul de emisiuni care se vor a fi de divertisment sunt parcă nişte scene gândite de o gaşcă de copii de 10 ani, maxim 12. O maimuţăreală proastă, de parcă am fi la Zoo.

Pe lângă cei enumeraţi până acum mai sunt două găşti care, au impresia, că au vreo treabă cu divertismentul. Prosteala aia de la ProTV cu ” La Bloc “, o imitaţie nereuşită după ” Married with Children ” ( Familia Bundy ) cu actori de mâna a doua care nu au văzut în viaţa lor o comedie adevărată. Apoi s-au făcut ” Arestaţi la domiciliu “, adică un alt căcat care are impresia că e tort. La PrimTV maxim dacă îi băgam în seamă pe Cârcotaşi, ei sunt ok deocamdată, şi pe gaşca aia tristă cu ” Trăsniţi din NATO “, care nici măcar nu merită băgaţi în seamă … ei sunt proştii satului.

Acum, cu ocazia sărbătorilor prosteala şi maimuţăreala ajunge la cote maxime pe toate posturile, noroc cu Discovery Channel şi ProCinema, eu doar la astea mă mai uit, ca să nu mă afecteze divertismentul de calitate al televiziunilor româneşti şi să mă tai apoi cu lama.

4 comentarii la Divertisment pentru proşti

  1. Toti putem spune ca Negru e idiot, dar de ce? Pe ce motive? Pe faptul ca face cele mai bune showuri? Desi sunt doar saptamanale? Sau poate pe faptul ca e singurul natural dintre papagalii aia. Daca cineva in Romania are umor..atunci sigur e intre Dan Negru si Magda.

  2. Aia de la Divertis au glume bune. E drept ca politice, dar au! Vacanta mare in afara de “‘na seara!” lui Garcea si “Leana si costel” de care s-a saturat si bunica-mea, altceva nu stiu.
    Dan Negru, daca ar fi calm si nu ar face “crizele” in emisiuni, lumea s-ar plictisi si ar schimba programul. Ce ma deranjeaza la emisiunile lui, fapt pentru care nici nu ma uit, e ca sunt regizate.

  3. S-au prostit de mult tare ( sunt cativa ani buni ). Parerea mea ca cei de la Divertis s-au mentinut. Nici Mondenii nu sunt rai. Cu toata stima pentru ei , dar Vacanta Mare e dapasita !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.