Transporter 3 (2008)

Am văzut şi eu în sfârşit Transporter 3 / Curierul 3, că apăruse aseară pe net varianta dvd … şi am cumpărat-o repede. La început am crezut că filmul o să fie naşpa, era cu ruşi, cu chestii chimice, bombe şi alte nebunii, crezusem că au scos treaba cu maşinile. După primele 10-15 minute de film s-a dovedit a fi destul de tare.

De data asta maşina curierului e un superb Audi S8 W12 negru, prea tare, doar că de data asta e ceva mai simplă maşina, fără echipamentele alea secrete. E bine că acţiunea filmului a fost puţin diversificată, mai multe planuri, mai multă acţiune şi mai puţină plictiseală.

La fel ca în primele 2 filme, Frank lucrează pentru acelaşi tip de oameni doar că acum colaborează puţin mai mult şi cu poliţia, cu toate că tot el îi va lichida pe mafioţi. Şi până acum era tare cu condusul, dar acum parcă e Colin McRae şi Schumacher la un loc, iar partea cu mersul pe 2 roţi cu 200 km/h e puţin gen Tom şi Jerry … da’ e ok.

La un moment dat în film trebuia să se ajungă şi prin România, până la Bucureşti, dar probabil s-ar fi terminat filmul imediat după Vama Borş, nu atât din cauza traficului cât din cauza drumurilor praf şi pulbere, deci noroc că s-a ales Ucraina în defavoarea României.

Trailer:




Un comentariu la Transporter 3 (2008)

  1. eu am zis ca astept sa apara la cinemacity..ma duc acolo sa-l vad..tre sa apara luna asta :D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.