Băuturile reci

… de obicei lipsesc din magazine şi baruri, chiar dacă sunt frigidere care teoretic le răcesc.

Eu am o problemă cu băuturile care nu sunt reci, care aproape că sunt calde … şi care sigur se vor încălzi în primele 5 minute după servire. Păi dacă comand într-un bar o bere rece şi ea este la temperatura camerei atunci o să beau un pişat de bere, pentru că se va încălzi şi mai mult. Ar fi greu ca băuturile service să fie reci ? Cei care vor să bea ceva rece vor avea ce să bea şi vor bea cu plăcere, iar cei care o vor caldă îşi pot alege şi cât de caldă să fie.

Ultima fiţă de frigidere prin magazine sunt alea fără geam, acolo cică s-ar răci băuturile, păcat că ele nu sunt de acord cu asta. Chiar nu îşi găsesc rostul frigiderele alea care răcesc la 3-5 grade, diferenţa se vede doar vara, când în loc să iei o Cola care fierbe de pe raft, iei una fierbinte din frigiderul fără geam. Da, mare afacere.

De multe ori mai văd cum cei de la European Drinks ( ăia cu mizeriile alea de American Cola, Frutti Fresh şi Izvorul Minciunilor ) s-au prins că oamenii vor sucuri reci, aşa că au dus frigidere prin magazine, pe când Coca Cola şi Pepsi vând ceaiuri în loc de sucuri.

De multe ori am zis că atunci când o să fiu servit cu băutură caldă şi eu cer rece să le-o dau înapoi, încă n-am fost aşa cârnat, dar în dacă treaba merge în ritmul ăsta sigur o să fiu.

Un comentariu la Băuturile reci

  1. aah..si pe mine ma enerveaza rau cand nu primesc un suc sau o bere rece..sau la magazin cand tin frigiderele alea degeaba acolo ca sunt oprite..
    Pur si simplu mi se face rau daca beau sucul sau berea calde..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.