5 pe linie

Blue Air s-a gândit să premieze studenții care preferă multe alte chestii în defavoarea învățatului. Foarte tare. Acum studenții care au doar 5 pe linie în sesiunea asta au și o scuză, ” Păi am încercat bă să câștig excursia aia de la Blue Air ! “.

Probabil că acum cei care ar fi vrut să se bage la concursul ăsta o să își bage unghia în gât dacă primesc note mai mari de 5 și o să se audă chestii dubioase ca ” Ia uite bă, morții lui, mi-a dat 6. Nu putea să dea și el 5 ?! “. Mi se pare destul de corect, nota 5 e o notă care se obține cu destul de mult efort, în primul rând e greu să treci de 4, dar dacă poți să treci de 4 poți să faci orice, iar apoi trebuie să ai grijă să nu depășești cinciul. Asta cu depășitul însă e și mai groasă, că n-o să știi când profu’ îți mai dă un punct în plus pentru ce mizerii ai făcut pe la seminarii sau doar pentru că … ești băiat serios.

Sper să nu uit și să apuc să văd dacă și cine câștigă la concursul cu 5 pe linie. Parcă îl și văd, genul de om care n-a ratat nici o petrecere, bea tot ce curge și de multe ori i se întâmplă să se trezească în locuri total necunoscute.

6 comentarii la 5 pe linie

  1. In sfarsit, o campanie care incurajeaza inteligenta…NOT

  2. Incredibil!!!Eu nu stiu cine la face campaniile astora, dar este de rau. Astia dau si sfaturi cum sa ajungi in situatia asta.

  3. Sunt multi cu 5 p3 linie, dar putini sunt si integralisti, ori a fi integralist cu 5 pe linie este conditia esentiala ca sa intri in competitia Blue Air…

  4. Trebuie sa ai noroc cat carul ca sa reusesti asa ceva. Nu cred ca cineva cu capul pe umeri ar zice – vai am facut de 5 la examenu asta; nu mai fac in continuare nici daca stiu

  5. vreau sa vad pe cineva care sa aiba 5 la sport :))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.