Monsters vs Aliens (2009)

… sau Monştri contra extratereştri, e o animaţie nouă de la Dreamworks care cam rupe cinematografele de afară cu nişte încasări bunicele. După părerea mea, Dreamworks ar trebui să ia nişte lecţii de la Pixar sau 20th Century Fox pentru că încă nu au faze atât de comice şi de lucrate precum maeştrii amintiţi.

Multe detalii nu vreau să dau despre animaţie, vă las s-o descoperiţi. Eu m-am uitat că eram în tren şi mă plictiseam, poate de plictisit ce eram nici nu m-am amuzat aşa tare. Cum zice şi numele … nişte monştri se caftesc cu nişte extratereştri ca să salveze planeta noastră. Pe lângă asta cu salvatul se mai petrec multe, da’ aici nu povestim filme, doar dăm cu părerea. Pentru mine rămâne o animaţie ok … mediocră.



10 comentarii la Monsters vs Aliens (2009)

  1. Foarte misto coltul de pagina intors la articole.

    • am stat o secunda sa ma gandesc la ce anume din film te referi. :) Tema blogului e facuta de Buddha, eu doar am facut niste mizerii pe ici pe colo. :)

  2. L-am vazut 3D … in romana.
    Nu pot sa inteleg de ce nu il dau si in engleza.

  3. Mersi frumos de recomandare si ma bucur ca mi-ai zis ca filmul e slab, nu am de gand sa ma uit. Toate cele bune. Sarbatori fericite.

  4. De ce nu te duci totusi sa vezi filmul si apoi sa-ti faci o parere. Daca nu stiai, gusturile nu se discuta. Am vazut si eu animatia 3D in romana si mi s-a parut ok in general. Are cateva poante, glumite, este mai bine realizat (ca 3D) fata de Bolt care numai 3D nu mi s-a parut… In rest numai de bine.

  5. Paste Fericit si tot binele din lume !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.