Butterfly Effect: Revelation (2009)

Am văzut şi primele 2 filme din seria Butterfly Effect, nu-mi aduc aminte de prea multe chestii din ele, dar dacă nu greşesc primul a fost cel mai bun şi al doilea cel mai slab de până acum, aşa că ultimul e undeva pe la mijloc. Cu toate că nu e vreun super film de colecţie zic că merită văzut, măcar de curiozitate.

Cine a văzut vreun Butterfly Effect până acum o să priceapă ceva mai mult din film, asta cu toate că e destul de încurcat. Ca şi în filmele anterioare, sunt nişte oameni care se pot întoarce în trecut şi să schimbe câte ceva. Ei iniţial vor să schimbe puţine lucruri, dar de fapt se vor schimba foarte multe, şi mai mult strică încercând să repare. Aş fi vrut să povestesc câte ceva din film, dar la cât e de încurcat n-o să mai înţeleagă nimeni nimic. Ca idee, e vorba despre nişte întoarceri în trecut, câteva crime şi destul de mult haos.

5 comentarii la Butterfly Effect: Revelation (2009)

  1. vad ca tot postezi filme pe care leai vazut si de multe nu ai fost prea multumit . Uitate la Taken din 2008 e super filmul. Sa postezi pe blog sa-ti vad parerea:)

  2. Eu pana acum am auzit numai de bine in legatura cu acest film. Inca nu l-am vazut. Nu stiu cand o sa am timp pentru el.

  3. la fel de ciudat ca si celelalte

  4. nu stiu seria e ok primul a fosr extraordinar dar incet au aparut problemele parerea mea ca singura serie de gen asta care nu sa stricat e Final Destination bine cu total o alta tema dar to pe acolo, prima parte merita vazuta de oricine dar restu nu stiu ce sa zic cam slabute

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.