Drag Me to Hell (2009)

De obicei nu mă uit la filme de groază că ele oricum nu sunt de groază. În comparație cu filmele de groază de acum 10-15 ani astea ce apar acum sunt nimicuri, totul se face cu câteva sunete înfricoșătoare plus un stil de filmat mai speriat, atâta tot.

Titlul filmului spune cam totul despre film și despre blestemul din povestea filmului. Ca idee, blestemul putea fi transmis de la om la om foarte simplu, de fapt cam ăsta și modul de a scăpa de el fără să mori, iar cine nu reușea să scape de blestem era tras în iad. Se crăpa pământul, victima era apucată de picioare și era trasă în iad. Simplu.

Ca un film de groază care se respectă, nu ca alea cu final fericit când toată lumea se duce acasă, are un final neașteptat și chiar tragic … sau de groază ?



3 comentarii la Drag Me to Hell (2009)

  1. mda … pare interesant, desi e un film de groaza fantezist. Adica vreau sa spun a nu prea are treaba cu realitatea. E cam SF.

    De exemplu Vineri 13, e ceva mai realist. Ar putea sa se intample si in realitate ce se intampla in film (chiar daca e cam greu de crezut). In fine, astept o varianta buna sa-l vad si eu.

  2. l-am luat si eu de pe net si am dat 2-3 secvente … am nimerit la o scena intr-o masina unde o baba urata ii spunea fetei aleaia : M-ai umilit… si vorba ta … au bagat niste sunete infricosatoare si chiar m-au speriat, ca era liniste.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.