17 Again (2009)

De mult timp n-am mai văzut un film decent cu teenagers şi chiar aşteptam să văd 17 Again. Nu e nici genul de comedie clasică cu teenagers, ca American Pie, însă e o comedie decentă … spre bunicică.

Când avea 17 ani, Mike O’Donnell, a renunţat la meciul de baschet care putea să îi schimbe viaţa şi care putea să îl trimită la o facultate bună, cu bursă. Chiar când a început meciul, el a ales să plece după gagica lui, Scarlett, şi să o ceară de soţie. După 20 de ani Mike regreta că a făcut asta, Scarlett îl dăduse afară din casă, erau în divorţ şi locuia la un fost coleg de clasă, aşa că nu era deloc mulţumit de situaţia în care a ajuns, dând vina doar pe alegerea făcută la acel meci de baschet.

Printr-o minune, Mike ajunge iar să aibă 17 ani şi se duce din nou la liceul unde a învăţat când era tănar. Acelaşi liceu în care erau elevi şi fiul şi fiica lui. Se prinde destul de repede că el nu a ajuns din nou tânăr ca să îşi repare viaţa, ci ca să îşi ajute copiii, dar va avea şi şansa de a-şi repara greşeală făcut în urmă cu 20 de ani. După ce pe fiul lui îl antrenează la baschet, ca el să ajungă în echipa şcolii, şi pe fiica lui o scapă de un gagiu nasol, are şi el şansa să îşi repare viaţa, jucând meciul pe care nu l-a jucat nici în urmă cu 20 de ani. Oare ce a ales? A jucat meciul sau a ales şi a doua oară să fugă după gagica/nevasta lui?



Detalii: 17 Again (2009)/Din nou la 17 ani (2009).

5 comentarii la 17 Again (2009)

  1. l-ai vazut la cinema ? ca pe net nu e cu subtitrare. L-am luat si eu ieri dar nu l-am vazut inca.

  2. l-am vazut si eu azi … nu mi-a placut prea mult. M-a enervat rau cand a sarit el in apa si a redevenit adolescent. Acolo mi s-a taiat filmul.

  3. Eu l-am vazut cand a aparut la cinema si mi sa parut ok dar nu intrece in nici un caz American Pie !

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.