StarCraft 2 a fost amânat … din nou

Mai ţine minte cineva de câte ori a fost amânat StarCraft 2? Ştiu că nu prea sunt la curent cu ştirile despre StarCraft 2, dar am văzut atâţia oameni că îl aşteaptă încât m-a făcut şi pe mine curios … dar nu prea mă afectează prea mult amânarea.

Jocul de strategie in timp real, conceput ca trilogie, a fost amanat pana la jumatatea lui 2010. Motivul invocat de Blizzard este necesitatea de a face upgrade retelei Battle.net, pe care producatorii o considera esentiala pentru o experienta de joc completa.

StarCraft 2 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale tuturor timpurilor, dar Blizzard a depasit deja 10 ani de la lansarea primului joc al seriei. In aceste conditii, aparitia lui StarCraft 2 va avea loc cel mai devreme pe 1 iulie 2010.

Sursa: HIT.ro

Eu aş avea curaj să pun pariu că mai urmează o amânare.

6 comentarii la StarCraft 2 a fost amânat … din nou

  1. Eu cred ca Starcraft 2 va fii lansat odata cu Diablo 3 :)

  2. Eu mai mult astept Assasins creed 2 :) . Dar oricum si eu cred ca o sa mai bage o amanare la starcraft. Dar nu cred ca se va lansa odata cu diablo 3:)

  3. ma mir ca cei de la blizzard trag atat de timp mai ales ca au resurse materiale .probabil ca este alta problema reala.am vazut niste trailere la starcraft2 si sincer sa fiu nu prea m-a impresionat.inainte sa faca acele imbunatatiri la asa zisele servere ar trebui sa mai lucreze si la joc putin.pana in 2010 apar multe lucruri noi pe care gamerii sigur le-ar aprecia daca s-ar gasi in joc

  4. In legatura cu StarCraft 2,desi ei intarzie,ei fac MULT mai mult bine decat ce s-a facut cu seria Command and Conquer.

    Cei care au jucat stiu.Primul Red Alert a fost distractiv,in timp ce Red Alert 3 este criticat intruna.

    De asemenea,cei de la Blizzard vor sa faca “motorul” jocului(sau engine in engleza) sa poata fi modificat in voie de catre cei ce vor.

    Chiar m-am interesat,si este interesant ca “motorul” jocului va putea fi gratuit(desi jocul va fi vandut in 3 CD-uri parca),astfel incat cei ce vor dori sa foloseasca “motorul” sa isi faca jocuri proprii vor fi aproape incurajati,sa nu mai spun ca multe jocuri vor aparea ca modificari pentru StarCraft 2(aici ma refer ca modificarile vor fi de vanzare,comparativ cu ce este acum – adica modificarile sunt gratuite(fiindca este ilegal sa vinzi un joc modificat.)

  5. Chiar, stie careva cand apare diablo3, pentru ca mai degraba astept asa ceva decat Starcraf2….

  6. Cu siguranta in spatele acestei amanari se afla altceva.
    Oricum, pana atunci asteptam cu nerabdare lansarea jocului.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.