Plictisitorii de la Divertis se muta la ProTV

Pentru că nu puteau să lipsească din toata grupa de expiraţi care s-au mutat la ProTV.

Din toamna, grupul Divertis se va regasi in grila de programe a Pro Tv. Telespectatorii Pro Tv vor avea parte, in fiecare duminica seara, de 2 ore de umor irezistibil marca Divertis.

Sursa: ProTV

Nici nu înţeleg de ce se mai chinuie ProTV la capitolul divertisment, că o dau în bară la fiecare încercare şi apoi, de supărare, mai bagă un serial cu ţigani. Foarte probabil că şi Divertis o se vor da pe tot felul de scenete şi glumiţe cu ţigani, că altfel umorul n-are farmec, nu?

Şi de parcă ţiganii nu erau de ajuns la ProTV, se mută şi Regina acolo. Şi nici cu Regina să nu fie oare destui ţigani la ProTV? Probabil că nu, dar îşi dau silinţa cu „State de România, student la Sorbona”.

7 comentarii la Plictisitorii de la Divertis se muta la ProTV

  1. nu cred ca Divertis e o trupa expirata. Pro tv e 0 barat la umor, ai dreptate, asta am spus si eu de multe ori si eu chiar nu urmaresc pro tv-ul, dar Divertis faceau super audienta pe A1 si cu siguranta vor face si aici. acum ramane de vazut daca isi vor schimba glumele, mai ales ca nu mai pot conta pe Monica Anghel si pe Daniel Buzdugan.

  2. nu-mi place deloc divertis.de foarte multi ani o tin cu glumele lor politice.ne-am cam saturat si noi.sunt atatea subiecte din care poti face umor.si vacanta mare s-a cam dus …

  3. Nici eu nu ma uitam la divertis din pus si simplul fapt ca …. erau plictisitori . si vad ca toate posturile sunt invadate de TIGANI . haules baules . Mai putin si a sa avem doar emisiuni si filme cu tingani . Anu viitor poate mai face un post TiganiTV

  4. astia se muta ca tiganii cu cortul, si mie mi se par expirati

  5. Intr-adevar foarte plictisitori cei de la Divertis, nu cred ca vor face treaba buna la ProTV, le-a trecut timpul

  6. Da. Dar nu sunt mai rasuflati ca Vacanta Mare. Iar ProTV nici nu are emisiuni la care sa merite sa te uiti. Asta poate le-ar mai spori calitatea.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.