Închisoare CIA în Bucureşti

Se pare că nu e doar un zvon, ştirea e prezentă atât pe Mediafax.ro cât şi pe EVZ.ro, dar pe EVZ se pune ceva mai mult accent pe acest subiect.

Un fost oficial din cadrul serviciilor de informaţii americane susţine, într-un articol din New York Times, că una dintre închisorile secrete ale CIA s-a aflat într-o clădire renovată, situată “pe o stradă aglomerată din Bucureşti”.

Foggo ar fi supravegheat construirea a trei centre de detenţie, unde urmau să fie închişi câte cinci-şase deţinuţi. O clădire renovată de pe o stradă aglomerată din Bucureşti, un imobil dintr-o regiune izolată din Maroc şi o a treia în afara unui oraş din fostul bloc sovietic ar fi fost locurile alese. Fostul oficial CIA a povestit că închisorile erau făcute astfel încât deţinuţii să nu îşi dea seama unde se află. Potrivit oficialilor, Foggo, împreună cu ofiţeri, ingineri şi alţi angajaţi CIA, s-a ocupat de construirea centrelor de detenţie, folosind materiale din zonele respective.

Deci fostul şef al unei baze europene ale agenţiei, Kyle D. Foggo, poreclit “Dusty”, zice în New York Times despre cele 3 închisori secrete, dar oficialii noştri continuă să mănânce căcatul cu linguriţa şi nimeni nu recunoaşte nimic:

Ancheta României a fost efectuată de o comisie parlamentară condusă de liberala Norica Nicolai. Concluzia raportului depus în 2006 la Senat: „Nu se poate dovedi că în România au fost zboruri CIA, cu atât mai puţin centre de detenţie ale suspecţilor de terorism“.

Norica Nicolai a susţinut, astăzi, că membrii comisiei nu cunoşteau această informaţie în momentul anchetei parlamentare.

Ioan Rus, fostul ministru de Interne: ”Nu cunosc şi nu comentez!”

Sursa: EVZ.ro

Care este de fapt treaba naşpa? Noi, România, am ieşit iar ca nişte sclavi în toată povestea asta. Teroriştii atacă SUA, SUA prinde o parte din ei şi are nevoie să îi închidă undeva. Unde? Acolo la fraierii ăia din Europa de Est, că ei oricum nu au nici o treabă cu teroriştii, aşa că n-ar strica să le dea şi lor câteva bombe şi nişte avioane în blocuri, nu?

Nu ştiu multe despre SUA, dar ştiu câteva: americanii sunt proşti, CIA este al lor şi că are o suprafaţă destul de mare. Aşa că de ce ar fi avut nevoie de închisori tocmai la noi? De ce tocmai în capitala noastră? Nu le-ar fi stat şi lor bine cu o închisoare în Washington? A, păi nu, că dacă află restul teroriştilor unde sunt închişi fraţii lor şi vin peste ei? N-ar fi prea “safe”, mai bine la ţăranii ăştia de români, că ei oricum execută instantaneu ordinele americanilor, ba chiar înainte să termine de zis tot ce aveau de zis.

Încă un motiv pentru care m-aş pişa cu prima ocazie pe naţia lor de căcat.

Update: MAE: nu există dovezi că România ar fi găzduit închisori CIA. Deci dacă nu sunt dovezi nu există sau cum?! Dacă ar fi fost dovezi … şi oricine ar fi avut acces la ele atunci n-ar fi fost nici o mare enigmă, nu? Oricum, mi se pare ciudat că toată lumea zice că nu sunt dovezi. Ok, bun, dar era vorba de dovezi sau de existenţa lor? Ele pot exista şi fără prea multe dovezi.

3 comentarii la Închisoare CIA în Bucureşti

  1. In primul rand .. daca ar fi asa … ar trebui sa te pisi pe natia noastra .. ca noi facem pe sclavii .. e adevarat … oarecum obligati ..
    Dar in al doilea rand … daca CIA ar fi CIA … chiar crezi ca ar lasa pe cel care a supravegheat toata treaba asta sa publice asta in NYT ? mi se pare trasa de coada toata treaba :P

    • fac ei multe mizerii, nu doar asta. si apoi se cred cei mai smecheri.

      de ce nu i-ar lasa? ii lasa probabil sa vorbeasca pana se mai ingroasa treaba.

  2. Hai mah daca ajungem sa-i citam si pe idiotii de la Mediafax eu maine sunt presedinte :))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.