The Informers (2009)

O mare petardă de film în care e vorba despre nimic şi în care se întâmplă nimic. După ce că filmul oricum era despre nimic se mai şi termină exact cum a început, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. De fapt chiar nu s-a întâmplat nimic.

Ce pretenţios sună descrierea de pe CinemaRx: Bazat pe romanul omonim al scriitorului Bret Easton Ellis, filmul “The Informers” este o colectie de povestiri interconectate despre sex, droguri, alcool si violenta, care evoca o saptamana din viata agitata a Los Angeles-ului anului 1983 din perspectiva mai multor personaje. S-a înţeles, da? O grămadă de oameni care beau, se droghează şi şi-o trag între ei într-un mod foarte plictisitor, plus că se sare de la o idee la alta fără nici o legătură sau logică, deci pur şi simplu un film plictisitor. N-a mai văzut lumea filme cu violenţă, sex, droguri sau alcool de trebuia să fie uimită de aşa nişte subiecte ieftine?

Totuşi, sunt şi câţiva actori buni prin film, dar asta nu ajută deloc filmul şi probabil rămâne cea mai proastă variantă de a pierde 100 de minute din viaţă.



IMDB: The Informers (2009)

CinemaRx: The Informers (2009)

2 comentarii la The Informers (2009)

  1. Pingback: The Informers – O porcarie - blog.noru.ro – All you ever wanted

  2. Parea naspa inca din trailer.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.