Televiziunea pe timp de criză

De când cu criza asta se văd schimbări destul de mari şi pe la televiziunile noastre, de parcă nu era de ajuns că majoritatea sunt atât de slabe că nici nu mai ştie lumea că ele mai există şi în ziua de azi. Şi dacă nu erau chiar atât de slabe şi mai ştia lumea de ele atunci difuzau nişte emisiuni aduse/furate de afară şi refăcute cam prost sau filme care se făceau în SUA pe când ăştia încercau să îl dea jos pe Ceauşescu.

Am observat că acum, de când e mai subţire cu banii, televiziunile astea de la MP, ProTV, ProCinema sau MTV, s-au cam dus la vale cu calitatea emisiunilor şi a filmelor.

ProTV:

  • tot ce reuşit să coacă pentru vara asta a fost “Serviti, va rog!”, care nu e nici măcar o emisiune, doar nişte vedete de mână a 15-a care se duc la muls vaci şi la făcut curat. Acolo le era şi locul, nu ştiu de au ajuns la tv pentru asta. În orice caz, nu e nici amuzant şi nici interesant.
  • ştirile devin deja penibile. nu mai ştiu când, parcă ieri, era o ştire despre un câine care a lins-o pe bot pe una la ceva emisiune din SUA. Chiar de asta nu puteam eu să dorm.
  • filmele? ah, da, alea cică ar fi filme. în timpul zilei se mai strecoară câte un serial vechi, care a fost redifuzat pentru cine ştie a câta oară, în serile mai norocoase un film decent, apoi urmează o mizerie nemţească şi, în cele din urmă, vine şi filmul cu ţâţe, care poate să fie despre orice cu condiţia să fie femei goale pe acolo.
  • dacă se nimereşte să fie un film mai bun, reclame peste reclame şi cât mai multă publicitate d-aia de 30 de secunde care se bagă atunci când e filmul mai interesant.

ProCinema:

  • situaţia e cam la fel şi aici. ziua e umplută cu filme româneşti şi seriale dubioase în care se vorbeşte în limbi necunoscute, de la 10, dacă avem noroc, e un film aproape decent şi apoi, pe la 12, începe şi aici filmul sau serialul cu ţâţe multe.

MTV:

  • numele (Music Television) ar da de înţeles că e cu muzică şi alte treburi care au treabă cu muzica, dar se pare că Music Television a ajuns televiziunea emisiunilor idioate. Şi când zic emisiuni idioate mă refer la alea în care nişte idioţi sau idioate caută să se combine la tv. Ideea e una, emisiunile sunt multe, n-am răbdare să urmăresc aşa ceva.

4 comentarii la Televiziunea pe timp de criză

  1. cam asa ceva la protv te ingrozesti cu stirile despre morti, sinucigasi, pe urma filme din 1980 si niste emisiuni neinteresante pana si mtv baga tila tequila de 3 ori intr-un an

  2. N-ai nevoie de criza sau altceva, ca sa aduci prospetime in imaginea ta. O faci pentru ca simti nevoie de o schimbare

  3. asta se cere la noi crime…cocalari
    multi ajung prezentatori prin relatii
    daca ar ajunge sa munceasca adevaratii profesionisti nu ar avea probleme nici pe timp de criza

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.