Windows 7 downgrade

Merge fără probleme chestia asta cu downgrade-ul. N-am încercat să fac downgrade la XP sau la Vista, ci tot la 7, dar la versiunea Professional, că pentru versiunea asta am găsit/primit key.

Fără să modificăm 2 chestii prin regiştrii nu se poate face downgrade la o altă versiune de 7, că aşa s-au gândit ei că ar fi normal, să facem clean install cu orice ocazie.

Windows 7 Downgrade
Windows 7 Downgrade
Windows 7 Downgrade

După cum se vede şi în pozele de mai sus, trebuiesc modificate valorile câmpurilor EditionID şi ProductName, după modelul de mai sus. În cazul meu, “Professional” şi “Windows 7 Professional”. Partea mişto e că nici nu trebuie restart după modificările astea şi se poate continua cu rularea setup-ului. Downgrade-ul o să dureze o grămadă, o să aibă nevoie de câteva restarturi, dar până la urmă ar trebui să iasă bine. La mine a durat ceva mai mult de o oră, poate chiar o oră şi jumătate, dar apoi nu a trebuit să mai fac nimic.

După cum am mai zis, la mine a fost ok, am făcut downgrade de la Windows 7 Ultimate RTM build 7600 la Windows 7 Professional, în rest nu ştiu ce se poate întâmpla.

10 comentarii la Windows 7 downgrade

  1. si ai vrea sa faci chestia asta pentru ca … ? (in afara faptului ca primesti key ptr alta versiune :D)

  2. hmm interesant…… am sa incerc si eu sa vad… daca functioneaza

  3. p.s: in chrome cand dau submit la coment imi scrie comentariul da ma duce la o pagina de 404 not found

  4. Cum ti se pare ca merge Win7? As vrea sa fac si eu upgrade de la Vista.

  5. E un windows bun pe care il recomand. il folosesc si la munca de studio productie audio, si la munca de web design,ma mai si joc cate ceva, deci per total merita toti banii si toata chinuiala. O sa uiti de problemele de kkt cu vista si xp (sunt mici probleme nu e perfect dar.. isi face treaba si nu e lauda degeaba)

  6. Nu renunt la XP ul meu decat daca sunt obligat, asa cum a acut Yahoo cu Messengerul pana in varianta 8 ( nu te mai puteai loga cu vechile variante ) Pana nu sunt obligat nu mai testex altceva

  7. Eu prefer XP, nu consumă multe resurse şi n-are nicio problemă.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.