A revenit FlashForward

Cu două episoade, 11 şi 12, după aproximativ 3 luni şi jumătate de pauză. Cam era şi cazul să revină, nu? Pentru că o pauză de 3 luni şi jumătate în mijlocul sezonului e puţin aiurea. Cel puţin pentru cei ce urmăresc serialul. E, uite de asta nu mă uitam eu la seriale decât după ce se terminau sau după ce aveau gata 2-3 sezoane.

Dacă vorbim de serial atunci trebuie să zic ceva şi de AXN, că doar ei l-au adus şi pe televizoarele noastre. Mai ţine minte cineva câtă publicitate îi faceau noului serial? Destul de multă, peste tot, înspre două săptămâni sigur a ţinut campanie de promovare. Ca să ce? Păi ca să dea AXN 5-6 episoade (1 lună şi un pic) şi apoi să ia pauză, apoi după o lună şi ceva să o ia din nou cu episodul 1 şi după asta să o mai frece iar o lună … până acum, când au apărut episoade noi. Bravo, AXN! Mai prost nici nu se putea.

Acum să mai savurăm serialul până nu se strică de tot, că deja apar nişte semne şi pentru asta. Au încercat să-l facă mai sinistru puţin, au mai îmbârligat brusc povestea şi tot aşa.

Un comentariu la A revenit FlashForward

  1. Chiar asteptam sa revina serialul. A fost o perioada de pauza pentru multe seriale, in plus a fost si olimpiada sportiva de iarna. E interesant ce vom avea in continuare, insa episodul acesta a fost tare, a si durat 90 minute, a fost o placere sa il vizionez. Pe ce vor paria in continuarea realizatorii acestui serial? Vom vedea. Sper sa fie interesant si in continuare.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.