Filme #2

Mi-am mai făcut puţin timp şi pentru nişte filme, că se tot adună, hdd-ul se tot umple şi până la urmă le şterg dacă nu mă uit la ele. Nici nu prea îmi mai vine să mă uit la filme, mă gândesc că după o jumătate de ora sau o oră o să mă enerveze de prost ce e şi-l opresc. M-am cam săturat de  filmele astea care sunt supraapreciate doar pentru că surprind nişte chestii triste şi tot felul de mizerii. Sincer? Mă cam picur eu pe filmele astea triste.

From Paris with Love (2010)

Încă un film destul de bun în care John Travolta e chel şi rău. Chiar şi aşa rău cum este el, e unul dintre “băieţii buni” care luptă împotriva terorismului. Tot războiul ăsta are loc la Paris, unde cu un viitor agent omoară şi aruncă în aer o gramadă de pakistanezi care se ocupau fie cu drogurile, fie cu spălarea de bani. Simplu, nu? Nu e un film pentru gânditori, e doar cu împuşcături, bătai şi explozii. Încă 2 chestii mişto de tot din film sunt câteva maşini: Escalade şi A8. Frumoase sunete puteau să scoată.

Ce e cam de căcăt la film? Aceeaşi poveste cu americanii care fac ei pe dracu-n patru şi mare luptă ce dau cu teroriştii şi până la urmă câştigă. Ce să zic … naţia curului.

IMDBTrailer

The Proposal (2009) / Vrei sa te insori cu mine

Cine s-ar fi gândit că o mai apucăm pe Sandra Bullock în vreo comedie bună? Eu n-aş fi zis. Au făcut-o, cel puţin la început, să arate destul de mişto, da’ ar fi mers mai bine o gagică mai tânără şi mai sexy. Dar asta e doar părerea mea. Din titlu se cam înţeleg cam despre ce ar fi vorba în film, însă chiar şi aşa se schimbă destul de mult situaţia de la început şi până la sfârşit.

Chiar dacă nu e genul de comedie la care ne pişăm pe noi de râs, e o comedie care trebuie bifată pe listă.

IMDBTrailer

Couples Retreat (2009) / Vacanţă All Inclusive

Şi asta trebuia să fie tot o comedie, mai mult în teorie, în practică nu atât de mult. Poate ar fi trebuit să se chinuie mai mult. Nişte prieteni, câteva cupluri şi o vacanţă pe ceva insule d-astea de fiţe pentru ca unii dintre ei să-şi salveze căsnicia – cam despre asta ar fi.

Pe mine m-a cam lăsat rece.

IMDBTrailer

Un comentariu la Filme #2

  1. Pingback: Re: my dear friends (2) : Alex Mazilu – Daily Photo Blog

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.