De ce trebuia un promo retard?

Dacă promovau un show în care lumea puţea de prostie atunci era ok, la o chestie comică parcă nu prea se potriveşte.

Încă n-am putut să trec peste promoul ăsta mizerabil şi mă întreb de fiecare dată cum le-a venit ideea genială de a face un promo sinistru pentru o chestie care se presupune a fi amuzantă. Şi câtă muncă cu toată punerea aia în scena, ce de efecte, cât spectacol şi totuşi a ieşit un mare căcat. Pe mine m-a convins că decizia de a nu mă uita la Divertis a fost bună. Atât a reuşit.

Plictisitorii ăştia lucrează mai mult la nişte scenarii obosite decât lucrează la glumele lor naşpa. Ce rost are să reproducă o mare şmecherie de decor, să costumeze pe toată lumea într-un mare fel şi până la urmă să nu spună nimeni nici o glumiţă interesantă? Să comparăm cu ce făcea Vacanţa Mare acum 15 ani: trei oameni fac poante pe o scenă. Atâta era tot. Oamenii care se duceau la spectacole aveau un singur scop: să râdă până se pişă pe ei, nu să vadă costume, decoruri sau gagici dezbrăcate. Divertisul a uitat că ei trebuie să facă poante şi nu filme.

Am stabilit că ce ne arătau ei la tv nu avea nici o legătură cu ce trebuia să fie in emisiune, da? Atunci cum ar fi gândit un promo pentru un film porno? Probabil că îi îmbrăcau pe toţi dezbrăcaţii ăia în preoţi, călugăriţe, babe sau moşi şi făceau o slujbă de înviere de câteva minute şi ar fi fost foarte mulţumiţi. Ce promo reuşit!

5 comentarii la De ce trebuia un promo retard?

  1. bai esti distrus rau ma baiatule cu blogu tau :)) ! esti vai capu tau .. si esti si urat pe deasupra … :)) fututi poza de la avatar :)) !

  2. :)) ba, pe cine intereseaza? toata lumea stie ce e aia divertis, toata lumea stie ce e aia vacanta mare. ambele is niste porcarii dar acu 10 ani eram copii si ne placeau ca si noi eram niste prosti:P

    Pe tine ce te doare capu sa scrii un text din asta despre o chestie pe care chiar pe nimeni nu intereseaza, nici pe tine?

    Si PS: domnule Bucuresti – si sa nu cumva sa editezi ulterior, ci sa lasi sa te faci de rusine – “Oamenii care se ducea la spectacole aveau un singur scop”. se ducea, se ducea… :) fail

  3. @Danny Knob: am mancat o litera, mare fail. nu-ti face tu griji, atata gramatica stiu si eu. de obicei Tamias e corector … cand nu doarme pe el.

    nu te intereseaza, da’ vad ca citesti. mai bine taci ca oricum minti.

  4. @estidistrusrau: da’ pune si tu un email real si un avatar atunci cand ma injuri, sa ne cunoastem si noi.

    nu-ti place blogu’ si totusi il vizitezi. te mai futi in cur pe muie? sau acum esti platit altfel?

  5. ce tot injurati asa ma? tenie asta e blogu tau si bagi injuraturi din alea de cocalari. nu te mai ataca atata ma. trebe tu repede sa te justifici pentru orice si sa te explici…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.