Filme #4

The Book of Eli (2010)

Poate că nu e cel mai şmecher film cu un scenariu d-ăsta în care cam toată lumea s-a dus pe penis, apocalipsă, gen, şi totuşi e bun. Toată şmecheria din film stă în cateva chestii pe care dacă vi le spun atunci nu mai are rost să vă uitaţi la film şi aşa nu facem nici o şmecherie. Până la urmă Denzel Washington face o treabă bună în film şi iese ceva decent. Mi-a plăcut, peste câţiva ani m-aş mai uita încă o dată la el.

IMDB – Trailer

Shutter Island (2010)

Ăsta e genial. Trebuie să recunosc că la început, cam când auzisem 2-3 vorbe despre film, am zis că sigur ar fi o mizerie în stilul Secret Window, unde omu’ visează o gramadă de chestii şi la sfârşit ce face? … se trezeşte. Bun, deci Shutter Island nu e deloc aşa, chiar dacă e cu şi despre nebuni. Poate sfârşitul putea să fie puţin mai altfel, că ne lasă pe gânduri, ca pe proşti. Nu s-ar fi potrivit mai bine Johnny Depp în locul lui Leonardo DiCaprio? Parcă.

IMDBTrailer

The Losers (2010)

Nu e un deloc un film pentru ăia care au impresia că se cultivă cu filmele sau alte porcării de genul ăsta, e doar un film cu multe arme, împuşcături, explozii, bătăi şi glume de şantier. Ah, şi cu CIA. Şi cum îmi plac mie filmele astea banale dar pline de acţiune, o să zic că mi-a plăcut şi că merge în loc de altceva. Acum serios, nu e deloc rău.

IMDBTrailer

4 comentarii la Filme #4

  1. De aici mi-a placut The book of Eli, insa as recomanda un serial foarte tare, se numeste Heroes. E atat de complicat ca nu-ti permiti sa pierzi vreun episod, si te tine si in suspans

  2. Heroes mi-a placut primu sezon , apoi a devenit o laba trista ;|

  3. Mi-a placut si mie foarte mult Shutter Island. M-a impresionat atat de mult incat am visat ceva asemanator cu personajul din film. Al naibii de infricosator!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.