Filme #5

Poker (2010)

Îmi pare rău pentru voi dacă v-a plăcut MIZERIA asta de film. Am văzut multe filme proaste sau foarte proaste dar prea puţine au fost mai proaste decât Poker. E un film despre nimic, făcut prost şi cu actori proşti. Asta e, actorii au jucat ca nişte curci bete. Că au fost şi 1-2 buni e altă treabă, însă dacă tragem linie nu iese nimic bun. Mi se pare că ăştia nu fac diferenţa dintre teatru şi film, că se vede cum joacă toţi de parcă ar fi nişte poponari englezi. Proastă idee cu Tudorel Filimon, copilul retardat al familiei, nu e actorie chestia aia pe care o face el.

Cum ziceam, filmul e MUCI! E cu doctori care iau şpagă, mafioţi şi senatori corupţi, ceea ce ar fi fost bine dacă ar fi avut mai multă treabă cu realitatea, că mai degrabă aş crede ce se întâmplă în basmele cu Greuceanu. Nu că doctorii n-ar lua şpagă sau că nu ar exista senatori mafioţi hoţi, dar scenariul şi personajele sunt de căcat.

Ştiu, v-a plăcut cum “a jucat” Jojo, nu? Oare de ce se pricepe atât de bine?

Youth in Revolt (2009)

Nu e rău, păcat că e puţin trist şi că se termină puţin aiurea. Hm, ce să zic despre el? E cu un tip de 16-17 ani ani care dă peste o tipă de vreo 16 ani şi tot aleargă după ea ca să … oare? Tipa era puţin cam dubioasă, îl bagă în tot felul de belele şi până la urmă iese de o treabă.

Cum ziceam, e ok, nu grozav. Pentru ceva muuult mai bun şi mai vesel de atât vă trimit la She’s Out of My League.

She’s Out of My League (2010)

Ăsta mi-a plăcut prea mult. Aproape că e un film la care te poţi pişa pe tine de râs, aşa ca idee măcar.

Kirk Kettner se iroseste intr-o slujba lipsita de viitor de agent de paza la un aeroport si are foarte putine idealuri in viata in afara de acela de a se impaca cu fosta iubita Marnie. Atunci cand frumoasa, inteligenta si fermecatoarea Molly se indragosteste de el, tanarul este primul care recunoaste ca fata ii este superioara din toate punctele de vedere, motiv pentru care decide sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a mentine aceasta relatie amoroasa. Intrucat el insusi nu intelege cum a reusit sa castige afectiunea lui Molly, Kirk Kettner nu este surprins sa observe ca familia, prietenii si fosta iubita privesc cu neincredere noua lui idila si ii ofera sfaturi ce i-ar putea ruina definitiv relatia de iubire.

… eu am vrut doar să zic că-i bun. :)

3 comentarii la Filme #5

  1. am auzit si eu de shes out of my league, o sa incerc. mersi

  2. She’s out of my league… trec pe lista. Multam!

  3. Eu nu am vazut inca filmul, am vazut ca sunt recenzii oficiale frumoase, dara sta poate fi si pupuncurism pentru ca vor sa tina cont de cine este in spatele acestui film si nu vor sa ii strice batranetea.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.