Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 1 (2010)

Nu sunt un fan Harry Potter şi n-am putut niciodată să văd un film din serie de la cap la coadă. Am încercat, am văzut cât am putut şi asta a fost.

Acum am ajuns la un nou record, n-am pierdut nici o secundă din Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 1. Am tras cu ochiu’ la telefon de vreo 2 ori şi atât, în 1 oră şi 46 de minute. Pot să zic că aproape 2 ore şi jumătate nu m-am plictisit deloc chiar dacă aşteptam să se întâmple ceva … sau altceva.

Chiar dacă nu sunt prea priceput în materie de Harry Potter, parcă acum filmul a încercat să atingă şi alte subiecte în afară de magie, vrăji şi vrăjitori. Descoperiţi singuri ce şi cum, eu zic doar că e mai diferit şi nu ştiu dacă în sensul bun sau rău, pentru mine e cam tot una indiferent de direcţia în care o ia seria. Vai, cum pot să zic aşa ceva?

Încă mă gândesc dacă a fost sau nu prea multă vorbăraie în astea două ore şi jumătate, şi probabil o să tind spre “da”. Aş fi vrut să se întâmple atât de multe şi chestii atât de interesante încât să nici nu-ţi dai seama că au trecut mai bine de două ore de film.

Mai mişto sau nu decât celelalte filme din serie? Mă gândesc că nu. N-am o explicaţie şi pentru asta.

Concluzia? Nu vă luaţi după mine, mergeţi să-l vedeţi, o să vă placă!

Vă trimit la Cinema City dacă e să vă recomand ceva. Pentru că … e aproape de mine, deci merită.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.