Cum Gâdea poate fi mai prost decât lemnul

Încă nu garantez că e, zic doar că are şanse mari să fie.

Gâdea, ca un expert în modă şi … haine, s-a gândit că ne-ar da maxim pe spate dacă ar compara hainele purtate de diverse persoane la nunta regală cu hainele purtate de politicienii noştri. Bun, până acum mai avea şansă să pară nu atât de prost dacă tăcea. N-a profitat de ocazie.

 

Fail #1

Gâdea crede că proaspăta prinţesă se îmbracă cu haine ieftine (100 – 200 lire) şi politicienii noştri cu haine scumpe (zeci de mii de euro)

Problema e că hainele extrem de scumpe au şi copii fidele şi foarte ieftine. Nu, aici nu vreau să fiu contrazis. Mi-a arătat cineva o fabrica din China care producea nişte pantofi care se vindeau cu 800 – 900 de euro în Franţa, şi pe lângă ăştia, se mai făceau şi nişte copii care aveau un preţ de 150 – 200 de dolari cu tot cu transportul până în România. Semănau extrem de mult şi era greu de observat o diferenţă. Totuşi, diferenţa era de cel puţin 700 de euro.

Mă gândesc că e puţin dificil ca din Băneasa să ştim noi sigur cu ce se îmbracă alea din Anglia. Sau dacă a dat 100 de lire sau 1.000 de lire pe o rochie. Doar că el a ne-a arătat un site cu rochiţe de 200 de lire şi cu asta ne-a impresionat. Clar, la noi se fură. JOS BĂSESCU!!! Aşa-i?

 

Fail #2

Gâdea, via Libertatea, susţine că o nevastă de politician purta o rochie de 100.000 de euro. Apoi intră în direct politicianul:

– … ştiţi, rochia a fost 500 de euro şi a fost făcută de un croitor român. Aţi putea să vă cereţi scuze pentru ce aţi spus …

– Păi Libertatea să îşi ceară scuze, ei au publicat informaţia.

Nu sunt citate exacte, doar undeva foarte aproape.

Adică WOW. Nesimţire? Nuuuu …

 

Fail #3

Tot înţeleptul antenelor ne uimea cum ştia el că rochia prinţesei a fost realizază de un creator englez, timp în care politicienii români nu cumpără chestii create de români.

Corect. Că România sigur produce orice la o calitate asemănătoare cu produsele fabricate în Anglia. Dacă ei pot cumpăra Aston Martin şi Rolls Royce atunci politicienii români de ce nu se pot plimba doar cu Dacia? JOS HOŢII!!

Nu ştiu, eu am citit că ar fi un bou Gâdea ăsta, da’ dacă e să nu fie aşa atunci să-şi ceară scuze ăia care au zis înaintea mea, că eu doar m-am luat după ei.

Şi ce am povestit mai sus le-am văzut doar în maxim 30 de minute de Fotosinteza Zilei.

6 comentarii la Cum Gâdea poate fi mai prost decât lemnul

  1. nu se poate sa le stie pe toate.la politica este cel mai bun.

  2. Trio-ul ala ma dispera
    gadea-ciutacu-badea
    nice post :P

  3. ar trbui sa atentionezi :”nu accept sa fiu contrazis”

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.